Vandaag wo, 16 apr 2014
Jippie, open van 12:00 tot 17:00
Morgen do, 17 apr 2014
Jippie, open van 10:00 tot 17:00

Nieuws

Ervaringen van andere bezoekers

1-6-2013

Ben je zelf in ons park geweest en wil je een leuke review achterlaten? Graag!! Mail dit dan naar info@parktivoli.nl of vul het contactformulier in. We zouden het uiteraard ook erg fijn vinden als je deze ervaring zou willen delen met anderen via bv. twitter, facebook of websites als www.zoover.nl,www.dagjeweg.nl of www.attractieparkreviews.nl

Wat vonden andere gasten van hun bezoek aan Park Tivoli?

Bekijk beoordelingen Amusementspark Tivoli op Zoover
BS St Anna uit Vortum Mullem op 18 juni 2013: "Wij zijn voor de zoveelste keer met ons schoolreisje van groep 1 t/m 4 naar Tivoli geweest. De kinderen vonden het in 1 woord GEWELDIG! Ook voor ons juffen en begeleiders is dit schoolreisje altijd erg relaxed omdat het park zo overzichtelijk is. Als klap op de vuurpijl bracht Tiffi ook nog een bezoekje aan onze kinderen in het park. Hierbij een foto van onze onvergetelijke dag. Wij komen zeker nog een keer terug."

 

BS Lichtenbeek uit Wekerom op 7 juni 2013: "Ik wil jullie even bedanken voor de super dag die jullie onze klas hebben laten beleven. Wij zijn een klas in het speciaal onderwijs met een aantal ook lichamelijk beperkte kinderen. Het was op de dag dat wij er waren super rustig. Dit was natuurlijk al heerlijk voor de klas. Maar daarnaast werden wij ook super goed geholpen en begeleid bij het in en uit stappen van de attracties. Alles was mogelijk en de kinderen kregen alle ruimte en vooral tijd die ze nodig hadden. De kinderen hebben echt een super dag gehad en ze hebben het er nog steeds over. Ook hadden de kinderen allemaal een kleurplaat gemaakt met natuurlijk de hoop op een cadeautje. De aardige mevrouw bij de kassa had voor alle kinderen een cadeau geregeld. Dit was natuurlijk super om teleurgestelde gezichten te voorkomen! Kortom we hebben een topdag gehad en zullen dit ook zeker aanbevelen bij onze collega’s! Bedankt voor alles!"

Koningin Beatrixschool uit Culemborg op 28 mei 2013: "Wij zijn met groep 1 t/m 4 op schoolreis geweest naar Tivoli. Wij waren enthousiast over de kleinschaligheid en de overzichtelijkheid van het park. De kinderen (en begeleiders) van groep 3 en 4 vonden het erg leuk dat ze vrij rond konden lopen. De korte wachtrijen waren voor de kinderen leuk. Zo zijn sommige kinderen wel 30 keer in de achtbaan geweest. In welk park kan dat tegenwoordig nog? Ook de ouders van de kinderen waren zeer enthousiast over dit kindvriendelijke park." 

BS de Driemaster uit Nijmegen op 28 mei 2013: "Wij waren er weer. We hebben met zijn alleen enorm genoten. De verzorging was weer geweldig. Ook complimenten aan al diegene die de kinderen bij de attracties hebben geholpen. Het enige nadeel dit jaar was dat het wel erg druk was. Maar wij komen volgend jaar zeker terug."

Sandra Thijssen uit MIllingen a/d Rijn op 27-09-2012: "Ik ben er laatst geweest met mijn zoontje van 5 jaar. Het is een geweldig leuk park en mijn zoontje heeft een onvergetelijke dag gehad. Sindsdien vraagt hij steeds wanneer we weer gaan, dus zaterdag gaan we nog een keer. Even lekker nog een keer genieten voordat de winter begint en voor volgend seizoen nemen we een gezinskaart!"

Familie Louwe uit Bennekom op 09-07-2012: "Zaterdag 30 juni hebben wij een bezoek gebracht aan park tivoli, het was een groot succes. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt, leuke attracties, zeer korte wachttijden, bijna geen en het is een zeer overzichtelijk park! Kortom voor kinderen van acht helemaal super!"