Vandaag do, 24 apr 2014
Helaas, we zijn gesloten
Morgen vr, 25 apr 2014
Helaas, we zijn gesloten

Horeca 2013

Heb je na de spannende rit in de achtbaan, de spetterende show van Harm’s Kippenfarm of het rondje in de draaimolen, trek gekregen?


 Speel-smularrangement*    

KassaOnline  
     - Entree park
     - Puntzak friet met mayo
     - Frikandel
     - Limonade
 
€ 15,50 p.p. € 14,75 
* alleen online met korting of bij binnenkomst park aan de hoofdkassa voor de reguliere prijs te koop


Horecagelegenheden
Tijdens je bezoek aan Park Tivoli kun je even heerlijk bijkomen in een van de horecagelegenheden in het park.

Zo zijn er in het park restaurant 'De Wigwam', de Smulhoek & Snoephuissie en de Parkwinkel. De diverse gelegenheden bieden voor ieder wat wils.

In het restaurant vind je o.a. frisdranken, warme dranken, appelgebak, div. koeken, frietjes, snacks, poffertjes, tosti's, lekkere stokbroodjes en softijs. 

De smulhoek heeft frisdranken, chips, koeken en verpakt ijs. Ook staan er bij de smulhoek twee DE espressomachines voor een lekker kopje koffie of thee.

In het snoephuissie kun je lekkere suikerspinnen, verse popcorn, slush en allerlei snoepjes kopen. Probeer ook eens de "discospin" het stokje van deze suikerspin geeft licht!

In de parkwinkel vind je natuurlijk leuke dingen van Tiffi en Toffi zoals ansichtkaarten, sleutelhangers, T-shirts, drinkbekers, rietjes en nog veel meer. Naast de Tiffi en Toffi merchandise zijn er ook lieve knuffels, mooie sieraden en tassen en natuurlijk speelgoed te verkrijgen.