Vandaag vr, 18 apr 2014
Goede Vrijdag, open van 12-17 uur
Morgen za, 19 apr 2014
Jippie, open van 10:00 tot 17:00

Informatie

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 25 super leuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Regelmatig is er leuke animatie in het park. 

NIEUW in 2014
De Zandfabriek
De Zandfabriek is een kleine ‘fabriek’ bezaait met talrijke werkplaatsen om dingen aan te raken en te creëren. Beleef veel plezier aan het pakken van zand, overgieten, platmaken, vullen van vormpjes en transporteer het, al naar gelang je wens en fantasie. De Zandfabriek is een educatieve benadering van activiteiten en helpt mee aan de ontwikkeling van de allerkleinsten.

’t Waterdorpje
Niets is zo leuk als met water spelen! Ontdek wat je allemaal met water kunt doen in ’t Waterdorpje. Pompen, met gieters en emmertjes water overhevelen of gewoon lekker spetteren.

Volcano Slide
Klim en klauter als een echte bergbeklimmer 3,5 meter omhoog op de vurige Volcano Slide. Heb je de top bereikt? Laat je dan lekker naar beneden glijden. Weet je wat nog spannender is? Op warme dagen spuugt de Volcano zelfs water! Dat wordt lekker glibberen.

Bananenbootjes
In de bananenbootjes ben jij de kapitein die stuurt. Je voeten zijn de 'motor' van het bootje en jij bepaalt waar je naartoe gaat. Je gaat zo hard als je zelf kunt trappen.

Wij zitten nog vol met plannen, dus houd onze website goed in de gaten voor nog meer nieuws omtrent seizoen 2014!  
Voordelig dagje park inclusief eten?
Ook online met korting te koop!

Koop voor slechts € 15,50 p.p. het speel-smularrangement (entree park & midgetgolfbaan, puntzak friet met mayo, frikandel én limonade).

Meld je op de homepagina aan voor onze nieuwsbrief, facebook of twitter en je bent als eerste op de hoogte van alle Tivoli nieuwtjes!