Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geboortedatum:
Melding sluiten

Melding sluiten
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets

Welkom bij Amusementspark Tivoli en Winter Tivoli!

Let op: er kan nog t/m 5 maart geschaatst worden in Winter Tivoli!

Tijdens Winter Tivoli kun jij je schaatskunsten laten zien op onze kunstschaatsbaan op het terras. Voor de beginner zijn er schaatshulpjes voorhanden. Is schaatsen nog een beetje te eng? Je kunt ook lekker springen op het winterluchtkussen.

Je betaalt slechts € 1,50 voor 30 minuten schaatsen. Schaatsen zijn gratis te leen (€ 10,- borg). Voor het behoud van de baan is het helaas niet mogelijk om je eigen schaatsen te gebruiken. Voor de veiligheid wordt aangeraden kinderen handschoenen aan te doen.


Winter Tivoli

Kom ook in de winter (van 25 november 2016 t/m 26 maart 2017) lekker spelen en genieten van binnenspeeltuin Fun City, schaatsbaan (vanaf 23 december), de airtrampoline, luchtkussen, legotafel, zandtafel, speeltoestellen, Race Pop-Ups, Skypie, playstations, dagelijkse animatie en het overheerlijke eten in restaurant ‘De Wigwam’!*

 

*Let op: de overige attracties en speeltoestellen in Park Tivoli zijn gedurende Winter Tivoli gesloten.

Elke maand een ander thema met superleuke activiteiten en diverse kinderfeestarrangementen al v.a. € 6,50 per kind

Winterse lekkernijen voor jong en oud!

Terwijl de kids heerlijk aan het spelen zijn, kunnen ouders en begeleiders in het restaurant een heerlijk hapje eten, rustig een boekje lezen, internetten met gratis wifi of genieten van een High Tea(voli).

Kijk HIER voor meer informatie over Winter Tivoli & restaurant 'de Wigwam'


Amusementspark Tivoli

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 30 super leuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken!

Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden!

 
Achtbaan

Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Regelmatig is er leuke animatie in het park.

Kijk HIER voor alle attracties

Tiffi en Toffie
Online Tickets