Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geboortedatum:
Melding sluiten

Melding sluiten
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt je verwijzingen naar veelgestelde vragen over diverse onderwerpen op parktivoli.nl.

Mocht het antwoord op je vraag er niet tussen staan, neem dan contact met ons op via info@parktivoli.nl of 024-6844444

Toegangskaarten voor Amusemenstpark Tivoli zijn verkrijgbaar bij de hoofdkassa van het park en via deze site met korting.
Gedurende seizoen 2018 van 31 maart t/m 21 oktober 2018.

Voor Winter Tivoli zijn kaarten verkrijgbaar bij de hoofdkassa van het park en online via deze site.
Vanaf 4 november 2017 t/m 11 maart 2018.

De kaarten voor Amusemenstpark Tivoli & Winter Tivoli zijn geldig tot de einddatum die op je toegangskaart staat vermeld.
 

In de periode 4 november 2017 t/m 11 maart 2018 tijdens Winter Tivoli betaal je voor kinderen vanaf 1 jaar € 7,00 p.p.

 

Abonnementen kunnen online besteld en betaald worden. Je krijgt dan een e-mail die je thuis uitprint en bij je eerstvolgende bezoek bij de kassa kunt inwisselen voor je gekozen abonnement. Gedurende onze openingstijden is een abonnement ook verkrijgbaar bij de kassa van het park (Dit kan ook tijdens Winter Tivoli). De abonnementen zijn persoonsgebonden en het hele seizoen 2018 geldig (31 maart t/m 21 oktober 2018). Je kunt contant of met pin betalen.

Indien je problemen hebt met het online bestellen van een abonnement stuur dan een e-mail naar sales@parktivoli.nl

Onder gezin verstaan wij ouder(s) met hun kinderen. Een gezin kan bestaan uit bijvoorbeeld 1 ouder met 3 kinderen of 2 ouders met 2 kinderen uit 1 gezin.

Het abonnement seizoen 2017 is geldig tussen 8 april en 22 oktober 2017 gedurende openingstijden.

Het abonnement seizoen 2018 is geldig tussen 31 maart 2018 en 21 oktober 2018 gedurende openingstijden. Openingstijden voor seizoen 2018 worden begin 2018 bekend gemaakt op onze website.

Nee het is helaas niet mogelijk om een abonnement af te sluiten voor Winter Tivoli. Abonnementhouders die hun abonnement voor seizoen 2018 hebben verlengd krijgen wel de mogelijkheid om Winter Tivoli eenmaal gratis te bezoeken. 

Bij regen zijn alle attracties open, behalve de achtbaan. Deze is wegens veiligheidsoverwegingen met regen gesloten. Zodra het enigszins mogelijk is zullen onze medewerkers de achtbaan droogrijden. Verder worden de attracties na een regenbui zo snel mogelijk droog gemaakt.

Honden zijn van harte welkom in Amusementspark Tivoli. Wel moet de hond aangelijnd zijn, mag deze niet mee in attracties en in de binnenspeeltuin. Uiteraard is het park geen uitlaatplaats en wij verwachten dat ons park dan ook netjes achtergelaten wordt.

Er is, naast de gewone toiletten, een invalidentoilet en er is zoveel mogelijk rekening gehouden met de toegankelijkheid voor mindervaliden in het park en restaurant. In 2007 heeft Park Tivoli voor de toegankelijkheid een 9 gekregen!

Amusementspark Tivoli beschikt over een EHBO-post. Deze bevindt zich bij de parkwinkel. Indien de parkwinkel gesloten is kunt u zich melden bij de kassa.

Onze frietjes zijn glutenvrij en je kunt er ook nog een lekker zakje glutenvrije Remia Ketchup bij krijgen. Tevens hebben wij over het algemeen enkele glutenvrije snacks beschikbaar (frikandel of kroket). Wel is het verstandig om dit voor je bezoek bij ons aan te geven via 024-6844444 of door te mailen naar info@parktivoli.nl. Zo ben je ervan verzekerd dat je op de dag van het bezoek een glutenvrije snack kunt nuttigen.

Vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Iemand verrassen met een leuk dagje uit? Bij onze kassa zijn cadeaubonnen te verkrijgen. Dit kan ter waarde van een bepaald bedrag. De cadeaubon is een jaar geldig na afgifte. Misschien mag jij wel mee!!

Op het pretpark zelf is dit niet mogelijk. Wel zijn er in de nabije omgeving overnachtingsmogelijkheden. Hieronder een overzicht van onze partners:

Neem vanaf Centraal Station Nijmegen buslijn 8 naar Berg en Dal. Stap uit bij halte Groot Berg en Dal. Vanaf hier is het nog 5 tot 10 minuten lopen naar Amusementspark Tivoli.
Bel het OV-Reisinformatienr: 0900-9292 (€ 0,70 p/m) voor tarieven van bus en trein naar Amusementspark Tivoli, of kijk op www.9292ov.nl.

Er kan gepind worden bij de kassa van het park, de parkwinkel, de Smulhoek en restaurant ‘De Wigwam’. Bij de kassa is het tevens mogelijk om geld op te nemen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Ja, rolstoelen zijn gratis beschikbaar. Er is echter wel een beperkt aantal rolstoelen per dag beschikbaar, wij raden je daarom aan tijdig een rolstoel te reserveren. Reserveren kan via telefoonnummer 024-6844444

Amusementspark Tivoli & Winter Tivoli zijn leuk voor kinderen van 2 tot +/- 10 jaar. 

Tijdens Winter Tivoli zijn de binnenspeeltuin Fun City, de airtrampoline, luchtkussen, legotafel, zandtafel, speeltoestellen, Race Pop-Ups, Skypie en playstations bij de prijs inbegrepen, met uitzondering van enkele losse (grijp)automaten. Nieuw dit jaar voor kids schaatsen inclusief en volwassenen gratis entree.

Gedurende het zomerseizoen zijn alle attracties én speeltoestellen bij de prijs inbegrepen, met uitzondering van Manneke Pis, Ezeltje strekje, het waterbalspel, de graafmachine en enkele losse (grijp)automaten. 

Tijdens Winter Tivoli is het niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen.

Tijdens het zomer seizoen van Amusementspark Tivoli mag je wel eigen meegebracht eten en drinken nuttigen in het park, maar niet in het restaurant en niet op het terras van het restaurant. In het park staan genoeg picknicktafels waar je gebruik van kan maken.

Ja, online tickets zijn te scannen van een mobiel, mits het beeldscherm van de telefoon intact is en de barcode duidelijk zichtbaar is. 

Op warme dagen (vanaf juni) kun je lekker sliden en afkoelen op onze Kroko buikschuifbaan, genieten van de airco in de binnenspeeltuin en spelen in het Waterdorpje.

De Kroko buikschuifbaan heeft een lengte van maar liefst 18 meter en aan het einde een lekker plonsbad. 

Kijk voor meer informatie over de attracties op deze pagina
 

Bij Amusementspark Tivoli wordt bij elke attractie duidelijk aangegeven vanaf welke lengte kinderen met- of zonder begeleiding de attractie mogen betreden. Het pretpark heeft veiligheid zeer hoog in het vaandel en zal hier dus goed (en streng) op toezien.

Voor ieders veiligheid kan het voorkomen dat er door een storing of reparatie een attractie van Amusementspark Tivoli tijdelijk wordt stilgezet. Wij vragen hiervoor uw begrip en kunnen hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. U kunt in dit geval geen aanspraak maken op restitutie of andere compensatie.

Amusementspark Tivoli besteedt veel tijd en aandacht aan het actueel houden van de site. Desondanks kan het gebeuren dat er informatie gegeven wordt die intussen verouderd is, wij doen natuurlijk ons uiterste best om dit te voorkomen maar mocht u iets opvallen wilt u ons hiervan dan op de hoogte brengen via pr@parktivoli.nl.

De informatie op de website van Amusementspark Tivoli kan tussentijds gewijzigd worden. Voor eventuele foutieve vermeldingen op de website kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden.

Amusementspark Tivoli is niet verantwoordelijk voor informatie op andere sites die betrekking hebben op Amusementspark Tivoli.

Meer weten?

Is uw vraag hiermee niet beantwoord? Stuur dan een e-mail naar: info@parktivoli.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Tiffi en Toffie
Online Tickets