Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geboortedatum:
Melding sluiten

Melding sluiten
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets

Kom naar Winter Tivoli!

Kom van 4 november 2017 t/m 11 maart elke vrijdag, zaterdag en zondag lekker spelen en genieten van de binnenspeeltuinschaatsbaan (bij entreeprijs inbegrepen), 2 attracties (Skypie en de Race Pop-Ups), diverse speeltoestellen, dagelijkse animatie en het overheerlijke eten in ons restaurant.

* Let op: het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan en de overige attracties en speeltoestellen in Amusementspark Tivoli zijn gedurende Winter Tivoli gesloten.

NIEUW: volwassenen gratis entree en voor kids schaatsen inclusief!

Kom je schaatskunsten laten zien op onze kunstschaatsbaan op het terras. Voor de beginners zijn er schaatshulpjes voorhanden. Is schaatsen nog een beetje te eng? Je kunt ook lekker springen op het winterluchtkussen.

Schaatsen zijn gratis te leen. Voor het behoud van de baan is het helaas niet mogelijk om je eigen schaatsen te gebruiken. 

 

Voor de veiligheid wordt aangeraden kinderen handschoenen aan te doen. Indien volwassenen een rondje willen schaatsen dan is dit natuurlijk ook mogelijk! Zij betalen € 1,50 per 30 minuten. 

Kom naast het schaatsen ook lekker spelen en genieten van binnenspeeltuin Fun City, de airtrampoline, luchtkussen, legotafel, zandtafel, speeltoestellen, Race Pop-Ups, Skypie, playstations en dagelijkse animatie. De overige attracties en speeltoestellen in het pretpark zijn gedurende Winter Tivoli gesloten.

Elke maand is er een ander thema met superleuke activiteiten (o.a. Sinterklaas & Kerst), er wordt regelmatig geschminkt en onze eigen 'Eddie' zal ook in de winterperiode zijn jongleer en goochelkunsten regelmatig laten zien

Al vanaf € 9,95 per kind is er een uitgebreid kinderfeestarrangement!

Openingstijden

Van 4 november 2017 t/m 11 maart 2018 is Winter Tivoli geopend op vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Winter Tivoli is tevens in de schoolvakanties geopend op aangepaste dagen en tijden.

Kinderfeestjes in Winter Tivoli

Ben jij binnenkort jarig? Kom dan spelen en genieten in Winter Tivoli! Geniet van o.a. de binnenspeeltuin, schaatsaan, 2 attracties (Skypie & Race Pop-Ups), diverse speeltoestellen, dagelijkse animatie en het overheerlijke eten in ons restaurant.

Je hebt voor je feestje keuze uit 2 arrangementen en er is al een uitgebreid kinderfeestarrangement vanaf € 9,95 per kindKijk hier voor meer informatie en reserveren.

Abonnement 2018

Gedurende winterseizoen 2017 is het helaas niet mogelijk om een abonnement af te sluiten voor Winter Tivoli. Abonnementhouders die hun abonnement voor 2018 hebben verlengd krijgen wel de mogelijkheid om Winter Tivoli eenmaal gratis te bezoeken.
Kijk hier voor meer informatie over abonnementen 2018.

Winterse lekkernijen in het restaurant voor jong en oud

Terwijl de kids heerlijk aan het spelen zijn, kunnen ouders en begeleiders in ons restaurant en binnenspeeltuin een heerlijk hapje eten, rustig een boekje lezen, internetten met gratis wifi of genieten van een High Tea.

Kijk hier voor meer info

Tiffi en Toffie
Online Tickets