Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geboortedatum:
Melding sluiten

Melding sluiten
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets

Kom ook naar Winter Tivoli

Kom ook in de winter lekker spelen en genieten van de binnenspeeltuin, schaatsbaan (bij entreeprijs inbegrepen), 2 attracties (Skypie en de Race Pop-Ups), diverse speeltoestellen, dagelijkse animatie en het overheerlijke eten in ons restaurant.

Elke maand is er een ander thema met superleuke activiteiten (o.a. Sinterklaas & Kerst) en al vanaf € 9,95 per kind is er een uitgebreid kinderfeestarrangement! 

Entreeprijs

NIEUW dit seizoen: volwassenen gratis entree en voor kids schaatsen inclusief!

*Let op: meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan.

Indien volwassenen een rondje willen schaatsen dan is dit natuurlijk ook mogelijk! Zij betalen € 1,50 per 30 minuten. Dit is inclusief huur van de schaatsen. 

Openingstijden

Van 4 november 2017 t/m 11 maart 2018 is Winter Tivoli geopend op vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Winter Tivoli is tevens in de schoolvakanties geopend op aangepaste dagen en tijden.

 

Kinderfeestjes in Winter Tivoli

Ben jij binnenkort jarig? Kom dan spelen en genieten in Winter Tivoli! Geniet van o.a. de binnenspeeltuin, schaatsaan, 2 attracties (Skypie & Race Pop-Ups), diverse speeltoestellen, dagelijkse animatie en het overheerlijke eten in ons restaurant.

Je hebt voor je feestje keuze uit 2 arrangementen en er is al een uitgebreid kinderfeestarrangement vanaf € 9,95 per kind. Kijk hier voor meer informatie en reserveren.

Abonnement 2018

Gedurende winterseizoen 2017 is het niet mogelijk om een abonnement af te sluiten voor Winter Tivoli. Abonnementhouders die hun abonnement voor 2018 hebben verlengd krijgen wel de mogelijkheid om Winter Tivoli eenmaal gratis te bezoeken.

Kijk hier voor meer informatie over abonnementen 2018.

Winterse lekkernijen in het restaurant voor jong en oud

Terwijl de kids heerlijk aan het spelen zijn, kunnen ouders en begeleiders in ons restaurant en binnenspeeltuin een heerlijk hapje eten, rustig een boekje lezen, internetten met gratis wifi of genieten van een High Tea.

Kijk hier voor meer info

Deel dit artikel op Facebook, Twitter of Google

Tiffi en Toffie