Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geboortedatum:
Melding sluiten

Melding sluiten
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets
Korting op online tickets

Horecamedewerker pretpark

Altijd al én in een pretpark én in een restaurant willen werken? Grijp dan NU je kans en wie weet ben jij degene die ons horecateam komt versterken! Wij zijn namelijk PER DIRECT op zoek naar flexibele, kundige en gezellige horeca collega's.

Amusementspark Tivoli is een heel gezellig en kindvriendelijk pretpark gelegen in het bosrijke Berg en Dal (bij Nijmegen). Het park heeft meer dan 30 attracties en speeltoestellen, een dagelijkse parkshow met mascottes Tiffi & Toffi, diverse evenementen, 2 horecapunten en een parkwinkel.

Kom werken bij Amusementspark Tivoli en je komt terecht in een supergezellig team van medewerkers. Daarnaast bezorg je natuurlijk onze parkbezoekers een onvergetelijke dag.

Horecapunten

Bij onze horeca verkooppunten (restaurant en Smulhoek) zijn de werkzaamheden zeer divers. Zo maak je onder andere verse broodjes of verkoop je warme maaltijden en/of ijs. Het frituren van friet, snacks en het bereiden van maaltijden behoren ook tot de werkzaamheden binnen de fastfood-service.

Gasten bezoeken jou in een verkooppunt, waar je hen bedient vanachter een balie. Je bent in staat om bij drukte het overzicht te bewaren en de kwaliteit te waarborgen. Je bent breed inzetbaar. Het netjes en schoonhouden van de locaties behoort tot de werkzaamheden.


Belangrijke eigenschappen

Het bezorgen van een onvergetelijke dag voor onze parkbezoekers staat binnen Amusementspark Tivoli centraal. Om hiervoor te kunnen zorgen is het belangrijk dat je voldoet aan de volgende kwaliteiten:

  • Je hebt een enthousiaste en positieve instelling, dit zorgt voor een glimlach bij de gast
  • Je bent minimaal 16 jaar
  • Je bent gastvriendelijk, enthousiast en spontaan
  • Je bent stressbestendig en flexibel
  • Je kunt zelfstandig werken, maar ook een teamspeler zijn
  • Je bent ruim beschikbaar doordeweeks of minimaal 1 dag in het weekend
  • Je woont in de directe omgeving van het pretpark (kunt binnen 30 minuten op de werkvloer zijn)

Bij het werken in ons pretpark moet je rekening houden met veel staand werk, een sterk wisselende werkdruk c.q. aanpassing van de werktijden op basis van dagelijkse bezoekersaantallen en het werken in verschillende weersomstandigheden.

Je bent flexibel inzetbaar tijdens weekenden, feestdagen en vakanties en bent per direct beschikbaar t/m 28 oktober 2018.


Sluit jij je aan bij het Tivoli team? 

Werken bij Amusementspark Tivoli betekent werken in een bijzondere en dynamische omgeving, waar de gast altijd op de eerste plaats komt. Het betekent ook dat je deel uitmaakt van een enthousiast en gemotiveerd team. 

Ben jij geïnteresseerd in deze leuke, afwisselende baan? Vul dan het SOLLICITATIEFORMULIER volledig in en stuur deze met je motivatie + CV (bij voorkeur met foto) naar administratie@parktivoli.nl t.a.v. Personeelszaken.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op via administratie@parktivoli.nl of 024 - 684 44 44.

Deel dit artikel op Facebook, Twitter of Google

Tiffi en Toffie