Met warm weer naar Park Tivoli

Ook deze zomer zijn er weer vele warme dagen ☀️ Wil jij weten waar je verkoeling kunt vinden in ons pretpark? Bekijk dan hieronder onze tips!

Maak een verfrissende splash 💦  van de Mega Slide

Ben jij klaar voor heel veel waterpret in Park Tivoli? Vanaf onze Mega Slide plons je zo het water in! 💦 Dat wordt heerlijk afkoelen op warme dagen. Tip: neem je zwemkleding en een handdoek mee.

De Mega Slide kan het hele seizoen door gebruikt worden om te klimmen en te klauteren, bij zomers weer wordt er een zwembadje aan vastgemaakt om lekker te kunnen spetteren!

Waterspeelplaats ’t Waterdorpje

Niets is zo leuk als met water spelen! Voor de allerkleinsten is er de waterspeelplaats ’t Waterdorpje. Ontdek wat je allemaal met water kunt doen. Pompen, met gieters en emmertjes water overhevelen of gewoon lekker spetteren. Dat wordt lekker afkoelen op warme dagen. 

Koel spelen in de Binnenspeeltuin

Kom lekker spelen in onze binnenspeeltuin met klim- en klautertoestellen, ballenbakken, glijbanen en touwbruggen. Regent het? In de binnenspeeltuin is het altijd droog. Is het erg warm? In de binnenspeeltuin kun je heerlijk afkoelen, want we hebben airco ❄️

Zomerse versnaperingen

In Park Tivoli zijn er op diverse plekken heerlijke ijsjes en (grote) bekers met slush te verkrijgen. Daarnaast kun je ook genieten van een lekker gekoeld drankje.  

Bekijk ook