WIN vrijkaarten voor Tivoli’s Halloween Party

Ben je klaar voor een spannend avontuur in de schemering? Kom dan op 14 en 17 oktober naar Amusementspark Tivoli in Berg en Dal voor Tivoli’s Halloween Party. Het park is voor het eerst met Halloween geopend tot 19.30 uur en naast dat er griezelig leuk entertainment is, zijn de attracties ook geopend.

Zo heeft de Bomenheks samen met haar griezels het park overgenomen. Ze zal dan ook proberen om iedereen die ze tegenkomt te betoveren. Gelukkig is er Bomenfluisteraar Wout die haar wil stoppen. Help jij hem mee?

Ook kun je, als je durft, een spannend ritje maken door het Griezelbos waar de griezels tot leven zijn gekomen. Daarnaast zet een echte vuurspuwer het park in vuur en vlam tijdens een spectaculaire vuurshow en er loopt een levende vogelverschrikker rond.

Tivoli’s Halloween Party is vooral geschikt voor kinderen tot een jaar of 10, maar ook ouders en grootouders zijn van harte welkom om mee te doen aan de griezelige gezelligheid. Kinderen mogen natuurlijk verkleed komen als hun favoriete griezelfiguur.

Tivoli’s Halloween Party is onderdeel van Happy Halloween, dat van 7 t/m 22 oktober 2023 duurt. Het pretpark is in de herfstvakantie dagelijks geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Je kunt tijdens deze dagen genieten van leuke Halloween activiteiten, zoals een speurtocht, schminken en de Halloween Game Gallery.

WINACTIE Tivoli's Halloween Party

Voor dit speciale evenement verloten wij zowel op 14 als 17 oktober via Facebook 4 x 2 en via Instagram 2 x 2 vrijkaarten.* Dat wil je niet missen!

 HOE doe je mee via Facebook?
👍🏻 Like onze Facebookpagina
🎃 Deel het bericht van de winactie met al je vrienden (openbaar)
👻 Geef aan of je op 14 of 17 oktober wil komen

HOE doe je mee via Instagram?
👍🏻Volg @amusementsparktivoli en like de post van de winactie
🎃 Tag familie en vrienden die deze actie ook leuk zouden kunnen vinden 
👻 Geef aan of je op 14 of 17 oktober wil komen

Op dinsdag 10 oktober 2023 maken we in de loop van de dag de winnaars bekend.

LET OP: We hebben gemerkt dat iemand zich voordoet als een medewerker van ons park door op berichten van deelnemers te reageren en te claimen dat ze hebben gewonnen. Er moet alleen op een link geklikt worden. Doe dit NIET! Zoals gezegd worden de winnaars van de actie op 10 oktober 2023 bekendgemaakt, niet eerder. Blokkeer en/of rapporteer de gebruiker en hopelijk stoppen dit soort vervelende berichten snel. 

*Actievoorwaarden:


Middels loting worden de prijswinnaars gekozen.
Op dinsdag 10 oktober 2023 worden in de loop van de dag de prijswinnaars bekend gemaakt. De prijs is niet geldig i.c.m. overige acties en/of kortingen en niet inwisselbaar tegen contant geld. Over de winactie kan niet worden gecorrespondeerd. Amusementspark Tivoli behoudt zich het recht voor om de winactie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. De vrijkaarten zijn alleen geldig op 14 of 17 oktober 2023 (hier is vooraf door de winnaar een keuze in gemaakt).

Bekijk ook