Lekker eten & spelen in Tivoli's Boscafé!

Kom van 23 november 2019 t/m 1 maart 2020 op vrijdagmiddag, zaterdag en zondag naar Tivoli's Boscafé (NIEUW). In een gezellige, bosrijke omgeving kun je genieten van het overheerlijke eten in het restaurant, terwijl de kids (tegen betaling) van de binnenspeeltuin, diverse speeltoestellen en onderstaande attracties van Park Tivoli gebruik kunnen maken:

 

Tivoli's 4D-Bios

 

Race Pop-Ups

 

Skypie

 

Midgetgolfbaan

Ook is er een oefen schaatsbaantje om te leren schaatsen en er staan Lego tafels, Playstations en een knutseltafel klaar om de kinderen te vermaken. In het openingsweekend en in de kerst- en carnavalsvakantie is er entertainment en regelmatig zal er worden geschminkt

Zonder kinderen op pad en trek in lekkers na een flinke wandeling of fietstocht? Dan ben je ook van harte welkom om alleen iets te eten of te drinken, want volwassenen hebben gratis entree tot Tivoli's Boscafé.

Ook voor kinderfeestjes, groepsuitjes, vergaderingen, koffietafels of familiefeesten is Tivoli's Boscafé een unieke locatie.  

 


Oefen schaatsbaantje


Prijzen Tivoli's Boscafé 2019 - 2020

Boscafé actie: t/m 1 maart 2020 entree kids slechts € 5,-p.p.

Kinderen 1 t/m 10 jaarNU € 5,00 p.p. € 7,50 p.p.
VolwassenenGRATIS

Kaartjes voor Tivoli's Boscafé zijn alleen bij de entree te verkrijgen en niet online. 

* Let op: het meenemen van eigen eten en drinken is NIET toegestaan en de overige attracties en speeltoestellen in Amusementspark Tivoli zijn NIET geopend.


Openingstijden Tivoli's Boscafé

Tivoli’s Boscafé is van 23 november 2019 t/m 1 maart 2020 geopend op vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Het Boscafé is tevens in de carnavalsvakantie geopend op aangepaste dagen en tijden.

Bekijk onze openingsdagen en -tijden


Abonnement in 2019 gehad?

Abonnementhouders die in seizoen 2019 een abonnement hebben gehad, krijgen exclusief de mogelijkheid om voor Tivoli's Boscafé een rittenkaart aan te schaffen.

Meer rittenkaart informatie


Heerlijk eten op een unieke locatie

Begin je dag goed met een lekker kopje koffie of thee en een American Cookie of vers afgebakken saucijzenbroodje.

Als tussendoortje kun je kiezen voor nachos met chilisaus en kaas uit de oven of een borrelplankje gevuld met lekkers. 

Heb je trek in even net iets meer? Geniet dan van oerbrood met rundercarpaccio, een 12-uurtje of oerbrood pulled chicken. Ook kun je hier terecht voor heerlijke menu's zoals een houthakkers menu met schnitzel, een dubbele Angus cheeseburger menu of een kidsbox met verrassing

Ook zo nieuwsgierig wat er allemaal voor een lekkers te verkrijgen is in het restaurant?

Bekijk de menukaart


Vier je kinderfeestje ook in de winter!

Ben jij binnenkort jarig? Met een feestje in Tivoli's Boscafé hoef je zelf niets meer te regelen! Ook nog eens fijn voor papa en mama 😉

Geniet van o.a. de binnenspeeltuin, diverse speeltoestellen, oefen schaatsbaantje4 attracties van Park Tivoli, een verjaardagstafel, taart met vuurwerk, frietje mayo met snack, 2 x ranja en een cadeautje + button voor de jarige voor slechts € 13,50 p.p. Dat is pas feest!  

Reserveer je feestje!


Entertainment

25 februari t/m 1 maart | Tiffi's Feestweek

Kom in de carnavalsvakantie lekker eten en spelen in Tivoli's Boscafé. Niet alleen is het Boscafé op extra dagen geopend, maar je kunt van 25 februari t/m 1 maart ook nog eens genieten van Tiffi's Feestweek.
 
Tijdens Tiffi's Feestweek kun je o.a. meedoen aan een muzikale Carnavalsbingo. Weet jij alle feestnummers te herkennen? Ook komt Tiffi terug met haar Magische Wintershow en je kunt Tiffi of Toffi ontmoeten tijdens een Meet & Greet. Jij komt toch ook?

Bekijk het entertainment


Groepen / feesten

Op zoek naar een unieke locatie voor je kinderfeestje, groepsuitje, vergadering, koffietafel of familiefeest? Tivoli's Boscafé is uitermate geschikt voor grote(re) groepen en families met kinderen. 

Voor groepen en families hebben wij leuke en voordelige arrangementen samengesteld. Uiteraard is ook een arrangement op maat mogelijk, ook eventueel buiten onze openingsdagen en -tijden. 

Bekijk alle arrangementen


Tip voor bedrijven

Tivoli's Boscafé is uitermate geschikt als decor voor een vergadering, brainstormsessie, productpresentatie of netwerkborrel. Wij toveren ons Boscafé om tot een intieme en sfeervolle ruimte en zorgen voor de benodigdheden voor uw bijeenkomst. Wij denken graag met u mee om van uw bijeenkomst een succes te maken.

Maak vrijblijvend een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken. 

Bekijk onze zakelijke mogelijkheden


Amusementspark Tivoli

Wil jij Amusementspark Tivoli in de zomerperiode (vanaf april 2020) komen bezoeken en ben je nieuwsgierig naar wat het pretpark in de zomer te bieden heeft? Klik dan op de button hiernaast.

Ontdek het pretpark


Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Tivoli's Boscafé? Neem dan contact met ons op via sales@parktivoli.nl of 024-6844444. 

Volg ons op Facebook of Twitter en je bent als eerste op de hoogte van alle Tivoli nieuwtjes!