Coronavirus update

Coronavirus update

Laatste update 24-03-2020

De opening van ons pretpark stond gepland voor zaterdag 4 april. Door de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus en de adviezen van het RIVM zal Amusementspark Tivoli de opening helaas moeten uitstellen tot een nader te bepalen datum

De komende periode houden wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Mochten er wijzigingen optreden in onze openingstijden, dan communiceren wij dit tijdig op onze website en social media kanalen.

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Mocht het antwoord op je vraag er niet tussen staan, neem dan contact met ons op via info@parktivoli.nl. Wij zijn deze periode telefonisch niet bereikbaar.

  1. Is Amusementspark Tivoli gesloten? Ja, op aanraden van de overheid én de Gelderse Veiligheidsregio's blijven Amusementspark Tivoli en Tivoli's Boscafé tot een nader te bepalen datum gesloten. 

  2. Wanneer gaat Amusementspark Tivoli weer open? We verwijzen je voor updates en ontwikkelingen naar onze website www.parktivoli.nl. Voor meer informatie over het coronavirus verwijzen wij je graag naar www.rivm.nl

  3. Ik heb al een online ticket ZONDER datum gekocht, kan ik deze annuleren? Reguliere tickets zonder datum gekocht via www.parktivoli.nl hebben een geldigheid tot en met 25 oktober 2020. Je kunt er dus later dit seizoen nog gebruik van maken. Tickets gekocht via onze partners (bv. Jumbo dagje uit) hebben soms een alternatieve geldigheidsdatum, neem voor vragen hierover contact op met de verkoper. 

  4. Ik heb al een online ticket OP datum gekocht, kan ik deze annuleren? Wanneer je een online ticket voor een datum in april via www.parktivoli.nl hebt gekocht, dan mag je dit ticket op een andere openingsdag gebruiken. Neem hiervoor contact met ons op via info@parktivoli.nl. Tickets gekocht via onze partners (bv. Jumbo dagje uit) hebben soms een alternatieve geldigheidsdatum, neem voor vragen hierover contact op met de verkoper. 

  5. Kan ik mijn kinderfeestje, schoolreis of groepsuitje wijzigen of annuleren? Je kunt je schoolreis, kinderfeestje of groepsuitje kosteloos wijzigen of annuleren. Stuur hiervoor een bericht naar info@parktivoli.nl onder vermelding van je naam en datum van de boeking.

We hopen dat wij straks iedereen weer gezond en wel in ons park kunnen begroeten!

Tivoli team

Gepubliceerd op 16-03-2020