Entertainment in Park Tivoli

Van 4 juli t/m 30 augustus zal er dagelijks entertainment in het pretpark zijn. In de maanden september en oktober is er alleen in de weekenden entertainment. 

Tiffi en Toffi zijn terug en je kunt zelfs 1 op 1 met ze op de foto tijdens een Meet & Greet. Daarnaast kun je genieten van Toffi's show in de speciaal hiervoor ingerichte Showtent. Ook kun je in het park (tegen betaling) terecht voor mooie hair feathers, een glitter tattoo en mooie schmink. Uiteraard wordt ook in het entertainment rekening gehouden met de corona maatregelen.

* Het entertainment programma is onder voorbehoud van wijzigingen door weersomstandigheden of aanpassingen in de corona maatregelen.  


Toffi's Show

Toffi wil z'n zusje Tiffi met een mooie taart verrassen. In 'Bakkerij Tivoli' maken ze er echter een potje van. Zal het lukken de taart op tijd klaar te krijgen? 

De show van Toffi zal plaatsvinden in de speciaal hiervoor ingerichte Showtent. In verband met de beperkte capaciteit zal hiervoor wel gereserveerd moeten worden. Dit kan op de dag zelf in het park.


Meet & Greet

Tiffi & Toffi zijn regelmatig in het park te vinden en je kunt tijdens een Meet & Greet zelfs 1 op 1 met ze op de foto! Uiteraard op gepaste afstand 😉


NIEUW - Samen eten met Tiffi & Toffi 

Geniet van een onvergetelijke lunch of diner samen met Tiffi en Toffi. Tijdens het eten komen Tiffi en Toffi gezellig bij je aan tafel zitten om met je op de foto te gaan. Daarnaast zullen ze ook nog een leuk dansje voor je opvoeren, dus dans gezellig mee! Het arrangement is te boeken voor slechts € 9,95 per persoon.

Bekijk hier de VIP arrangementen


NIEUW - Hair feathers 🌈

Versier je haar met mooie hair feathers. In diverse kleurtjes, met of zonder grizzly print! Al vanaf € 2,- per feather (vanaf 3 stuks).

Ook leuk in combinatie met glitter tattoos 🤩