Gezinsabonnement met € 50,- korting

De zomervakantie begint en krijg jij van spelen in Amusementspark Tivoli geen genoeg? Koop dan het extra voordelige Vakantieabonnement waarmee je onbeperkt kunt genieten van alle attracties, speeltoestellen, entertainment en gezelligheid! Bovendien krijg je met je abonnement ook nog vele kortingen bij diverse andere parken. Het Vakantieabonnement is geldig tussen 7 juli en 28 oktober 2018 gedurende openingstijden.

Let op: het vakantieabonnement is vanaf zaterdag 7 juli online te bestellen.

Je kunt het abonnement aan de kassa van het park kopen of online bestellen. Maak hieronder een keuze om gelijk je abonnement te bestellen:

* Max. 4 personen uit 1 gezin. Onder gezin verstaan wij ouder(s) met hun eigen kinderen. Keuze 4 persoons-gezinsabonnement: 2 volwassenen en 2 kinderen, 1 volwassene met 3 kinderen.
**Alleen te bestellen vanaf 2 jaar, bij aankoop van een 4 persoons-gezinsabonnement en niet in combinatie met andere abonnementen.

 

De voordelen van een Tivoli-abonnement

Met de aanschaf van een Tivoli-abonnement kun je niet alleen een seizoen lang onbeperkt genieten van alle attracties en gezelligheid, maar je krijgt ook nog eens vele kortingen bij o.a. diverse andere parken!

De voordelen van een Tivoli-abonnement:

  • Onbeperkt toegang tot het park tussen 31 maart en 28 oktober 2018 gedurende openingstijden
  • Korting op de entree bij diverse pretparken en dierentuinen*
  • € 5,- Tivoli-korting voor een vriend en/of familielid (bij inlevering van de bon)
  • Gratis parkeren

Je krijgt per abonnementhouder eenmalig gratis entree bij Avifauna en de Julianatoren (m.u.v. de maanden juli en augustus). Bij de overige parken krijg je eenmalig 50% korting met uitzondering van de Plopsa-parken waar je onbeperkt 40% korting krijgt.

Kijk hieronder voor een overzicht van deelnemende parken.

 

Verlengen van je abonnement 

Heb jij in seizoen 2017 (8 april t/m 22 oktober) een Tivoli-abonnement gehad en wil je in seizoen 2018 (31 maart t/m 28 oktober 2018) opnieuw een abonnement afsluiten? Verlengen kan via het account dat je voor je abonnement 2017 hebt aangemaakt. Ook wanneer je het abonnement in 2017 aan de kassa hebt gekocht heb je een account.

LET OP! We zijn in 2017 overgestapt naar een nieuw abonnementensysteem. Heb je al een account? Dan dien je eerst je wachtwoord via de wachtwoord vergeten link  te resetten en dan moet het lukken om je abonnement te verlengen. Nog problemen? Neem dan contact op via sales@parktivoli.nl