Onbeperkt spelen met je Abonnement 2018

Heb jij aan één dag spelen in Amusementspark Tivoli geen genoeg? Koop dan een abonnement 2018 waarmee je onbeperkt kunt genieten van alle attracties en gezelligheid! Bovendien krijg je met je abonnement vele kortingen bij diverse andere parken. Het abonnement voor seizoen 2018 is geldig tussen 31 maart en 28 oktober 2018 gedurende openingstijden.

Maak hieronder een keuze om gelijk je abonnement te bestellen:

* Max. 4 personen uit 1 gezin. Onder gezin verstaan wij ouder(s) met hun eigen kinderen. Keuze 4 persoons-gezinsabonnement: 2 volwassenen en 2 kinderen, 1 volwassene met 3 kinderen.
**Alleen te bestellen vanaf 2 jaar, bij aankoop van een 4 persoons-gezinsabonnement en niet in combinatie met andere abonnementen.

Je kunt je abonnement online of aan de kassa van het park kopen.


 

Verlengen van je abonnement 

Heb jij in seizoen 2017 (8 april t/m 22 oktober) een Tivoli-abonnement gehad en wil je in seizoen 2018 (31 maart t/m 28 oktober 2018) opnieuw een abonnement afsluiten? Verlengen kan via het account dat je voor je abonnement 2017 hebt aangemaakt. Ook wanneer je het abonnement in 2017 aan de kassa hebt gekocht heb je een account.

LET OP! We zijn in 2017 overgestapt naar een nieuw abonnementensysteem. Heb je al een account? Dan dien je eerst je wachtwoord via de wachtwoord vergeten link  te resetten en dan moet het lukken om je abonnement te verlengen. Nog problemen? Neem dan contact op via sales@parktivoli.nl 


 

De voordelen van een Tivoli-abonnement

Met de aanschaf van een Tivoli-abonnement kun je niet alleen een seizoen lang onbeperkt kunt genieten van alle attracties en gezelligheid, maar je krijgt ook nog eens vele kortingen bij o.a. diverse andere parken!

De voordelen van een Tivoli-abonnement:

  • Onbeperkt toegang tot het park tussen 31 maart en 28 oktober 2018 gedurende openingstijden
  • Korting op de entree bij diverse pretparken en dierentuinen*
  • € 5,- Tivoli-korting voor een vriend en/of familielid (bij inlevering van de bon)
  • Gratis parkeren

Kijk hieronder voor een overzicht van deelnemende parken.