Voordelige abonnementen

Heb jij aan één dag spelen in Amusementspark Tivoli geen genoeg? Koop dan een abonnement 2019 waarmee je onbeperkt kunt genieten van alle attracties en gezelligheid! Bovendien krijg je met je abonnement vele kortingen bij diverse andere parken. Het abonnement voor seizoen 2019 is geldig tussen 6 april en 27 oktober 2019 gedurende openingstijden.

Het abonnement is zowel aan de kassa van het park als online te bestellen. Voor online bestellen klik je op één van onderstaande afbeeldingen. 

Let op: vanaf zaterdag 6 juli is het voordelige Vakantieabonnement te verkrijgen. 

* Max. 4 personen uit 1 gezin. Onder gezin verstaan wij ouder(s) met hun eigen kinderen. Keuze 4 persoons-gezinsabonnement: 2 volwassenen en 2 kinderen, 1 volwassene met 3 kinderen.
**Alleen te bestellen vanaf 2 jaar, bij aankoop van een 4 persoons-gezinsabonnement en niet in combinatie met andere abonnementen.


De voordelen van een Tivoli-abonnement

Met de aanschaf van een Tivoli-abonnement kun je niet alleen een seizoen lang onbeperkt genieten van alle attracties en gezelligheid, maar je krijgt ook nog eens vele kortingen bij o.a. diverse andere parken!

Kortingen pretparken en dierentuinen seizoen 2019

 

  • Onbeperkt 40% korting bij alle Plopsa parken

 

 

 


Kinderfeestje vieren met abonnement? 

Kinderen met een abonnement krijgen € 10,- korting p.p. op het kinderfeest arrangement. Overige kinderen bij het kinderfeestje van een abonnementhouder krijgen € 3,- korting. Overige volwassenen betalen € 7,50 (maximaal 4 volwassenen tegen actietarief per feestje).

Zet bij het reserveren in het opmerkingenveld dat je abonnement hebt. De korting wordt bij de kassa verrekend. 

Bekijk hier de kinderfeestarrangementen