Veilig samen uit naar Park Tivoli

In het kader van het coronavirus werkt Amusementspark Tivoli in seizoen 2021 met een beperkte capaciteit. Om je bezoek veilig te laten verlopen vragen wij je aandacht voor nieuwe maatregelen, richtlijnen en belangrijke informatie. Bij het niet naleven van onderstaande maatregelen kunnen onze medewerkers je de toegang tot het park ontzeggen. 

Wil jij weten wat je kunt verwachten tijdens je bezoek aan Park Tivoli en hoe je op een veilige manier lekker kunt genieten van alle attracties? Tiffi & Toffi laten het je graag zien in het filmpje hieronder!


Extra maatregelen d.d. 5 juni 2021

-> Binnenlocaties weer geopend! 
In verband met de huidige corona maatregelen is momenteel alleen de bioscoop helaas tijdelijk gesloten. De overige binnenlocaties zijn dan weer geopend. 

-> Mondkapje
Het dragen van een mondkapje is voor bezoekers van 13 jaar en ouder in alle overdekte locaties verplicht. Dit betreft de winkel, het restaurant Tivoli's Boscafé, de binnenspeeltuin en toiletten. 


Reserveer en betaal online
Het kopen van een online ticket op datum op onze website is verplicht aangezien we een lager aantal gasten per dag mogen toelaten. Abonnementhouders dienen hun bezoek ook te reserveren om teleurstellingen aan de poort te voorkomen. Er kan niet telefonisch of via mail worden gereserveerd.


Houd 1,5 meter afstand
Bewaar 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers. Bezoek het pretpark alleen of met je eigen huishouden. Op het park zijn 1,5 meter markeringen aangebracht. Het is niet mogelijk de wachtrij van een attractie te verlaten i.v.m. de 1,5 meter afstand tot andere gasten. Laat te allen tijde één heel vak vrij tussen jou en het gezin voor je.


Was en desinfecteer regelmatig je handen
Op het park vind je diverse desinfectiepunten. Wij willen je vragen om – vóór het gebruik van attracties – je handen te desinfecteren. Tip: neem je eigen desinfectiemiddel mee.

Graag met pin / contactloos betalen
We willen je vriendelijk verzoeken om zoveel mogelijk alleen met pin / contactloos te betalen. 


Aangepast gebruik attracties
Onze medewerkers controleren beugels op veilige afstand en kunnen je niet assisteren met beugels en/of bij in- en uitstappen. Lukt het niet om de beugel zelf te sluiten en/of zelfstandig in en uit een attractie te stappen, dan kun je géén gebruik maken van de attractie tenzij iemand uit jouw huishouden je hierbij helpt. Het is niet mogelijk om je eigen zitplaats te kiezen, deze zal toegewezen worden door onze medewerkers. 


Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op
Bij het niet naleven van de maatregelen en aanwijzingen kunnen onze medewerkers je de toegang tot het park ontzeggen.