Laatste openingsdag Park Tivoli op zondag 18 oktober

Laatste openingsdag Park Tivoli op zondag 18 oktober

In verband met de nieuwe ontwikkelingen omtrent het coronavirus hebben wij moeten besluiten dat ons pretpark alleen nog op zaterdag 17 en zondag 18 oktober geopend is. Hierna zullen wij de deuren voor de winterperiode sluiten.
 
Op vrijdag 16 oktober en van maandag 19 t/m zondag 25 oktober is het pretpark gesloten. Met het eerder sluiten van het park hopen wij bij te dragen aan het voorkomen van de verspreiding van het virus.
 
Tijdens het laatste openingsweekend zullen er nog wel leuke Halloween activiteiten in het park zijn 👻. De binnenlocaties (restaurant en binnenspeeltuin) blijven gesloten, maar in de Smulhoek kan lekkers te eten en drinken gehaald worden om elders in het pretpark te nuttigen.
 
Heb jij via onze website een ticket gekocht voor 16 oktober of een bezoek in de periode van 19 t/m 25 oktober? Dan vragen wij je om GEEN contact met ons op te nemen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.
 
Kom jij dit weekend ook nog een laatste bezoek aan ons pretpark brengen? Bestel dan nu je tickets HIER
Wij bedanken al onze bezoekers die, ondanks de maatregelen en aanpassingen, dit seizoen ons park hebben bezocht. Blijf gezond en hopelijk tot volgend jaar!
 
Team Tivoli

Gepubliceerd op 14-10-2020