Happy halloween

Happy Halloween in Park Tivoli

Gezellig griezelen tijdens Happy Halloween

Kom tijdens Happy Halloween op 8, 9, 15, 16 en 22 t/m 28 oktober 2022 gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli. Naast de diverse attracties en speeltoestellen, kun je ook genieten van leuke Halloween activiteiten geschikt voor jong en oud. Zo heeft Bomenfluisteraar Wout de hulp van alle kinderen nodig om de vloek van de Bomenheks te verbreken (Tip: Neem een pen of potlood mee om de speurtocht van Wout op te lossen).
Ook Tiffi en/of Toffi zijn aanwezig in het park voor een Meet & Greet

In oktober geopend van 12.00 tot 17.00 uur
In de maand oktober is het park geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Je kunt op deze dagen extra voordelig komen spelen en betaalt € 13,00 p.p. (online tickets).

In de ochtend is het pretpark gesloten. De attracties zijn vanaf 12.00 uur geopend.  

Op 29 en 30 oktober is geen Halloween entertainment aanwezig, maar het park is wel gezellig en (een beetje) griezelig aangekleed en je kunt Tiffi & Toffi ontmoeten.

* Het entertainment programma is onder voorbehoud van wijzigingen door weersomstandigheden of aanpassingen in de corona maatregelen.

Tiffi en Toffi Halloween

Ontsnap aan de boze Bomenheks in herfstachtig Tivoli

Dit najaar beleef je een spannend avontuur in Amusementspark Tivoli! In de prachtige bossen van het park in Berg en Dal sluipt een boze heks rond, die mensen omtovert tot bomen.

Gelukkig is daar Wout, de Gekke Bomenfluisteraar, die haar onheil weer ongedaan wil maken. Maar komt hij wel op tijd om Tiffi en Toffi te redden, nu de bomenheks haar slag in het park heeft geslagen? Zie het met eigen ogen in het spannende Tivoli-Theater en ontmoet de Bomenfluisteraar in levende lijve!

Naast optredens in het theater duikt deze bijzondere bomenvriend ook op in het park zelf. Hij zal je vast alles vertellen over zijn drankjes en brouwseltjes!

Happy Halloween - 2022

Vier een Halloween kinderfeestje

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Reden voor een feestje! Vier met alle vriendjes en vriendinnetjes een griezelig leuk kinderfeestje in Amusementspark Tivoli bij Nijmegen.

Het pretpark is tijdens Halloween gezellig griezelig aangekleed en daarnaast kun je genieten van al het spannende entertainment. Je viert al vanaf slechts € 16,95 p.p. een Halloween kinderfeestje in ons park.

Halloween kinderfeestje

Halloween kinderfeestje - € 16,95 per kind

  • Entree park en midgetgolf
  • Frietje mayo + mini-snacks + ranja OF Poffertjes + ranja
  • Griezelig lekkere popcorn
  • Cadeautje voor de jarige
  • ‘Ik ben jarig’ button
  • Vanaf 6 kinderen te reserveren
  • Volwassenen betalen € 10,00 entree in plaats van € 14,00 p.p*
  • Let op: In oktober is het park van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend.

EXTRA'S

Halloween taart

Taart met vuurwerk - € 12,50 per taart

Start je kinderfeestje met een heerlijke snoeptaart mét vuurwerk! De taart is geschikt voor maximaal 8 personen. Bestaat jouw feestje uit meer personen? Bestel dan 2 taarten. Wat overblijft neem je gewoon mee naar huis! 

Slush

Ook lekker

Snoepzakje

€ 1,00 p.p.

Waterijsje

€ 1,25 p.p.

Slush beker

€ 1,75 p.p.

*Maximaal 2 volwassenen per feestje tegen actietarief. Volwassenen hebben voor dit tarief alleen entree tot het park, hier zit geen eten of drinken bij. Er kan apart bij het restaurant nog wat te eten of drinken besteld en betaald worden.

Bekijk alle voorwaarden HIER