Corona

Veilig samen uit naar Park Tivoli

Vanaf zaterdag 25 september 2021 zijn de coronamaatregelen aangepast en is het niet meer nodig om 1,5 meter afstand te houden. Wat betekent dit voor jou als bezoeker?

Volle attracties
De 1,5 meter afstand vervalt in de wachtrijen en in attracties. Dat betekent dat we bijvoorbeeld attracties als de achtbaan weer volledig kunnen vullen.

Geen coronatoegangsbewijs voor je bezoek aan ons park
Om ons pretpark te bezoeken heb je geen coronatoegangsbewijs of negatief testbewijs nodig omdat ons park een doorstroomlocatie is. In verband met de huidige maatregelen is de binnenspeeltuin tijdelijk gesloten. Op regendagen zullen we de binnenspeeltuin wel openen, maar deze is dan alleen toegankelijk op vertoon van een coronatoegangsbewijs of testbewijs (voor bezoekers van 13 jaar en ouder).

Alleen afhaalhoreca de Smulhoek geopend
Vanuit de overheid is verplicht dat (horeca)locaties die binnen gelegen zijn aan hun gasten van 13 jaar en ouder vragen naar een coronatoegangsbewijs of testbewijs. In verband met deze maatregel is ons Familierestaurant Tivoli’s Boscafé tijdelijk gesloten, dus ook voor het Bosgrillen. Tijdens deze sluitingsperiode zal afhaalhoreca de Smulhoek extra geopend zijn, dus er is altijd wat lekkers te eten in ons park.

Voor de terrassen in ons park is tevens geen coronatoegangsbewijs of testbewijs nodig, hier kan iedereen vrij gebruik van maken. Wij zullen waar mogelijk terrassen wat beschut en overdekt opstellen.

Tijdsloten en online betalen blijft
Vooraf online reserveren en betalen blijft voor iedereen noodzakelijk om teleurstellingen aan de poort te voorkomen. Gekozen is om de tijdsloten voorlopig te blijven hanteren om de spreiding van bezoekers in ons park beter te kunnen reguleren.

Vragen?
Stuur dan een mail met je vraag naar sales@parktivoli.nl. Wij doen ons best om de vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.