Attracties Winter Tivoli

Gedurende Winter Tivoli zijn de onderstaande attracties geopend. Alle overige attracties zijn gesloten en gaan in april 2019 weer open.


Skypie

Spelen in Park Tivoli wordt nog leuker met de attractie 'Skypie' op het terras. Stap op zijn vleugels en vlieg mee tot 7 meter hoogte!

Toegang: minimaal 100 cm, tussen 100 en 110 cm alleen onder begeleiding.


Autobaantje

Op het terras van het restaurant ligt een opblaasbare autobaan waarin je met de auto's van Tiffi & Toffi's Rijschool kunt rijden.

Toegang: minimaal 85 cm, tussen 85 en 95 cm alleen onder begeleiding van een volwassene. Daarboven vrij toegang.


Binnenspeeltuin Fun City

Kom lekker spelen in onze binnenspeeltuin Circus Fun City met klim- en klautertoestellen, ballenbakken, glijbanen, touwbruggen en playstations! Regent het? In Fun City is het altijd droog! 


Race Pop-Ups

In de Race Pop-Ups spring je in een stoere racewagen snel van boven naar beneden. Durf jij het aan?

Toegang: minimaal 90 cm, tussen 90 en 105 cm alleen onder begeleiding.


Kinderschaatsbaantje

Wil jij ook zo graag leren schaatsen? Op het terras ligt een kunstschaatsbaantje waar je kunt oefenen. Uiteraard zijn er schaatshulpjes voorhanden. Schaatsen zijn gratis te leen. Voor het behoud van de baan is het helaas niet mogelijk om je eigen schaatsen te gebruiken.


Winter World Luchtkussen

Uitgeschaatst? Dan nog even warmspringen op het Winter World Luchtkussen dat buiten op het terras staat.


Spring- en Speelparadijs

Achter binnenspeeltuin Circus Fun City is een speelplek voor de wat stoerdere kids, het Spring- en speelparadijs. Hier vind je een grote Air trampoline, vierpersoonswip, vogelnest schommel en duikelrek. 


Legotafels

In de doorgang van het restaurant naar binnenspeeltuin Fun City vind je diverse legotafels. Hier kun je creatief bezig zijn en de mooiste creaties maken met legostenen.