Leuk entertainment in de zomervakantie

Kom in de zomervakantie vakantie vieren in Amusementspark Tivoli! Naast alle supercoole attracties en speeltoestellen is er in de zomervakantie leuk entertainment in het park.

Zo kun je in alle weekenden lekker genieten van Tiffi's Show en Toffi's Show en van 20 juli t/m 11 augustus zijn de shows zelfs dagelijks in het park te zien. Tevens is er een Meet & Greet met Tiffi of Toffi na de show. 

Let op: in het geval van extreem (warm/slecht) weer kan het voorkomen dat het programma aangepast wordt.

Evenement

Op 31 juli én 7 augustus pakken we extra uit met het evenement 'Tivoli Pakt Uit!' . Tijdens dit evenement kun je o.a. genieten van de Avonturenshow van Jim & Lilly, de Tivoli Express en natuurlijk de eigen shows van Tiffi en Toffi.

Jij komt toch ook?  


Tiffi's Show

Tiffi gaat in haar eigen show op zoek naar magie in haar leven. Zal het muziekdoosje van opa haar hier misschien bij kunnen helpen? 

 

 

Toffi's Show

Toffi wil z'n zusje Tiffi met een mooie taart verrassen. In 'Bakkerij Tivoli' maken ze er echter een potje van. Zal het lukken de taart op tijd klaar te krijgen? 

 

 

Meet & Greet

Direct na de shows is er de mogelijkheid om met Tiffi of Toffi op de foto te gaan.

 

 

Tivoli Pakt Uit!

Ga met Jim en Lilly op ontdekking tijdens hun Avonturenshow vol met zang en dans. Daarnaast zijn ze op diverse momenten in het park te vinden met hun Ontdekkingskar. 

Ook rijdt de Tivoli Express met Tiffi & Toffi en dansers door het park en maken er overal waar ze stoppen een feestje van.

Natuurlijk kun je tijdens 'Tivoli Pakt Uit!' ook genieten van Tiffi's Show en Toffi's Show.