Kom gezellig Bosgrillen!

Ook zonder pretpark bezoek ben je van harte welkom

Vanaf 3 juli 2021 kun je bij Familierestaurant ‘Tivoli’s Boscafé’ komen Bosgrillen. Het tafelgrillen is voor zowel volwassenen en kinderen een gezellig uitje. Wij zorgen voor verse ingrediënten en je mag zelf aan tafel je eigen vlees grillen.

Leuk voor jong en oud!

Je kunt Bosgrillen mét, maar ook zonder bezoek aan Amusementspark Tivoli. Dus leuk voor families en en groepen, maar ook zeker voor een gezellig avondje tafelen met de vriendengroep of je partner.

Inhoud arrangement

Het arrangement bestaat uit een soepje vooraf met lekker vers brood en kruidenboter. Daarna heb je keuze uit diverse soorten vlees en groenten voor op de grill. Hierbij serveren wij diverse sausjes, brood, rauwkost en knapperige frietjes. Uiteraard komen wij regelmatig langs om te kijken of alles nog naar wens is.

Kinderen spelen gratis

De binnenspeeltuin is extra lang geopend zodat er lekker doorgespeeld kan worden. Hier betaal je helemaal niets voor! Verder is er regelmatig leuk entertainment in het restaurant. Bezoek je eerst ons pretpark en ga je aansluitend Bosgrillen? Dan kun je uiteraard gewoon tot 17.00 uur gebruikmaken van alle attracties en hierna kun je door blijven spelen in de binnenspeeltuin. 

Informatie

Het tafelgrillen is mogelijk op zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur voor gezelschappen vanaf 2 personen. Op de dag zelf kan het arrangement tot 15.00 uur alleen in het restaurant zelf of telefonisch gereserveerd worden. Dit is online dan niet meer mogelijk. Het laatste tijdstip om te starten met grillen is 19.00 uur.

Wil je met een groep van 20 personen of meer op een dag komen waarop wij niet geopend zijn of liever op een ander tijdstip eten, neem dan contact op via +31(0)24 684 44 44 of sales@parktivoli.nl om de mogelijkheden te bespreken. 

Prijzen

Prijs volwassene:
€ 19,95 p.p.
Prijs kinderen t/m 12 jaar:
€ 14,95 p.p.


ACTIE:
1 uur spelen in Park Tivoli + grillen

Prijs kinderen t/m 12 jaar:
€ 19,95 p.p.

Prijs volwassenen:
€ 22,50 p.p.

MEER INFORMATIE EN RESERVEREN 
Je wordt automatisch doorgestuurd naar de website van ons familierestaurant Tivoli's Boscafé.