Horeca & Kadowinkel

Heb je na de spannende rit in de achtbaan, de spetterende show van Harm’s Kippenfarm of het rondje in de draaimolen, trek gekregen?

Tijdens je bezoek aan Park Tivoli kun je even heerlijk bijkomen in een van de horecagelegenheden in het park.

Horecagelegenheden

In het park zijn restaurant 'Tivoli's Boscafé', de Smulhoek en de Kadowinkel. De diverse gelegenheden bieden voor ieder wat wils.


Tivoli's Boscafé

In een gezellige, bosrijke omgeving kunnen ouders en begeleiders genieten van het overheerlijke eten in Tivoli's Boscafé, terwijl de kids heerlijk aan het spelen zijn. Even Facebook of Instagram checken? Dat kan met gratis wifi. 

In het Boscafé vind je o.a. frisdranken, warme dranken, gebak, snoep, frietjes, snacks, poffertjes, overheerlijke broodjes en softijs.

Nieuwsgierig naar wat er voor een lekkers op de menukaart staat? 

Lees meer


De Smulhoek

De smulhoek heeft frisdranken, chips, churros, broodjes bratwurst, koeken en verpakt ijs. Ook staan er bij de smulhoek twee DE-espressomachines voor een lekker kopje koffie of thee. Daarnaast kun je lekkere suikerspinnen, verse popcorn, slush en allerlei snoepjes kopen. 

Lees meer


De Kadowinkel

In de Kadowinkel vind je natuurlijk leuke dingen van Tiffi en Toffi zoals drinkbekers, T-shirts, pennen, ansichtkaarten, keycords en nog veel meer. Naast de Tiffi en Toffi merchandise zijn er ook lieve knuffels, mooie sieraden, zonnebrillen en tassen en natuurlijk veel speelgoed en snoep te verkrijgen.

Lees meer