Welkom bij Amusementspark Tivoli

LET OP: Vanaf 6 april 2019 zal het volledige pretpark pas weer geopend zijn. Gedurende Winter Tivoli zijn NIET alle attracties geopend. Kijk hier voor meer informatie over Winter Tivoli. 

Amusementspark Tivoli bestond in 2018 maar liefst 60 jaar en heeft feest met jong en oud gevierd! In het feestelijke jubileumjaar heeft het park een nieuwe attractie en parkshow gekregen en diverse leuke evenementen. 

Geniet van de meer dan 30 super leuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden.

Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Natuurlijk zijn Tiffi & Toffi regelmatig in het park, wie weet ontmoet jij ze wel! Regelmatig is er leuk entertainment in het park.

Amusementspark Tivoli is ook superleuk om met je kinderfeestje, groep of school te bezoeken. Jij komt toch ook? 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Amusementspark Tivoli? Neem dan contact met ons op via info@parktivoli.nl of 024-6844444. Kijk voor een antwoord op je vragen eerst bij de veelgestelde vragen.

Volg ons op Facebook of Twitter en je bent als eerste op de hoogte van alle Tivoli nieuwtjes!