WIN VIP-kaarten voor Tiffi’s Feestweek!

WIN VIP-kaarten voor Tiffi's Feestweek!

Wil jij samen met een vriendje of vriendinnetje als VIP tijdens Tiffi's Feestweek in de carnavalsvakantie (dinsdag 25 t/m zondag 1 maart) komen spelen in Tivoli's Boscafé? We verloten 5 x 2 VIP-kaarten voor een dag naar keuze!

Als Tivoli-VIP krijg je*:
- Entree Tivoli's Boscafé
- Ontvangst met drinken en wat lekkers

HOE DOE JE MEE?

1. LIKE onze Facebookpagina
2. DEEL het bericht van de winactie op Facebook met al je vrienden!

Op donderdag 20 februari 2020 maken wij de 5 winnaars bekend.


Tiffi's Feestweek

25 februari t/m 1 maart 2020
Kom in de carnavalsvakantie lekker eten en spelen in Tivoli's Boscafé. Niet alleen is het Boscafé op extra dagen geopend, maar je kunt van 25 februari t/m 1 maart ook nog eens genieten van Tiffi's Feestweek.
 Tijdens Tiffi's Feestweek kun je o.a. meedoen aan een muzikale Carnavalsbingo. Weet jij alle feestnummers te herkennen? Ook komt Tiffi terug met haar Magische Wintershow en je kunt Tiffi of Toffi ontmoeten tijdens een Meet & Greet. Jij komt toch ook?
 


EXTRA open tijdens de carnavalsvakantie

Tijdens de carnavalsvakantie is Tivoli's Boscafé extra geopend! Kijk hier voor de actuele openingstijden. 


* Actievoorwaarden:
Middels loting worden de prijswinnaars gekozen. Op donderdag 20 februari 2020 worden in de loop van de dag de 5 prijswinnaars bekend gemaakt. De prijs is niet geldig i.c.m. overige acties en/of kortingen en niet inwisselbaar tegen contant geld. Over de winactie kan niet worden gecorrespondeerd. Amusementspark Tivoli behoudt zich het recht voor om de winactie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. De VIP-kaarten zijn alleen geldig op een dag naar keuze in de periode van 25 februari t/m 1 maart 2020.

Gepubliceerd op 13-02-2020