WIN VIP-kaarten voor de kerstvakantie!

WIN VIP-kaarten voor de kerstvakantie!

Wil jij samen met een vriendje of vriendinnetje als VIP de kerstvakantie inluiden? We verloten 5 x 2 VIP-kaarten voor zaterdag 21 of zondag 22 december!

Als Tivoli-VIP krijg je*:
- Entree Tivoli's Boscafé
- Ontvangst met drinken en wat lekkers

HOE DOE JE MEE?

1. LIKE onze Facebookpagina
2. DEEL het bericht van de winactie op Facebook met al je vrienden!

Op donderdag 19 december 2019 maken wij de 5 winnaars bekend.


Tiffi's Winterfeest

21 december 2019 t/m 5 januari 2020
Kom in de kerstvakantie lekker eten en spelen in Tivoli's Boscafé. Niet alleen is het Boscafé op extra dagen geopend, maar je kunt van 21 december t/m 5 januari ook nog eens genieten van Tiffi's Winterfeest (m.u.v. 24, 25, 26, 31 december en 1 januari).
 
Tijdens Tiffi's Winterfeest kun je o.a. meedoen aan een muzikale Winterbingo. Weet jij alle kersthits te herkennen? Ook komt Tiffi terug met haar Magische Wintershow en je kunt Tiffi of Toffi ontmoeten tijdens een Meet & Greet. Jij komt toch ook?
 


EXTRA open tijdens de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie is Tivoli's Boscafé extra geopend! Kijk hier voor de actuele openingstijden. 


* Actievoorwaarden:
Middels loting worden de prijswinnaars gekozen. Op donderdag 19 december 2019 worden in de loop van de dag de 5 prijswinnaars bekend gemaakt. De prijs is niet geldig i.c.m. overige acties en/of kortingen en niet inwisselbaar tegen contant geld. Over de winactie kan niet worden gecorrespondeerd. Amusementspark Tivoli behoudt zich het recht voor om de winactie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. De VIP-kaarten zijn alleen geldig op zaterdag 21 of zondag 22 december 2019.

Gepubliceerd op 13-12-2019