Kom naar Winter Tivoli!

Kom van 24 november 2018 t/m 17 maart 2019 lekker spelen en genieten van de binnenspeeltuinkinderschaatsbaantje, Tiffi's Winter Show, autobaantje, airtrampoline, luchtkussen, speeltoestellen, Race Pop-Ups, Skypie, playstations, midgetgolfbaan, dagelijks entertainment, leuke evenementen en het overheerlijke eten in ons restaurant.

Winter Tivoli is ook superleuk om met je kinderfeestje of familie te bezoeken. Jij komt toch ook? 

* Let op: het meenemen van eigen eten en drinken is NIET toegestaan en de overige attracties en speeltoestellen in Amusementspark Tivoli zijn gedurende Winter Tivoli NIET geopend.

Zonder kinderen op pad en trek in lekkers na een flinke wandeling of fietstocht? Dan ben je ook van harte welkom om alleen iets te eten of te drinken, want volwassenen hebben gratis entree tot Winter Tivoli.

Wil jij meer weten over Winter Tivoli? Maak hieronder je keuze:

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Winter Tivoli? Neem dan contact met ons op via info@parktivoli.nl of 024-6844444. 

Volg ons op Facebook of Twitter en je bent als eerste op de hoogte van alle Tivoli nieuwtjes!


 

Zomer Tivoli

Wil jij ons pretpark in de zomerperiode (vanaf april 2019) komen bezoeken en ben je nieuwsgierig naar wat ons park in de zomer te bieden heeft? Klik dan op de button hiernaast.