Happy Halloween

Happy Halloween in Park Tivoli!

Gezellig griezelen tijdens Happy Halloween​

Kom tijdens Happy Halloween van 23 t/m 31 oktober 2021 gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli. Dagelijks kun je genieten van Toffi’s Show en Tivoli’s Griezeldisco. Daarnaast heeft Graaf Gruwelstyn de hulp van alle kinderen nodig om de vloek van het Griezelbos te verbrekenOok kun je in het park (tegen betaling) in de Pumpkin Game Gallery terecht voor Spooky Spelletjes (altijd prijs), Heksenveertjes (hair feathers) en ‘griezelige’ glitter tattoos

GRATIS uur spelen in de herfstvakantie!
In de herfstvakantie (van 23 t/m 31 oktober) is het park dagelijks geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Je betaalt hiervoor het reguliere middagtarief van € 13,50 p.p.. Dat is gratis een uur langer spelen!

In de ochtend is het pretpark gesloten. De attracties zijn vanaf 12.00 uur geopend. Op rustige dagen worden alle attracties om en om gedraaid. 

* Het entertainment programma is onder voorbehoud van wijzigingen door weersomstandigheden of aanpassingen in de corona maatregelen.

Griezelig leuke Halloween activiteiten

Bij het Griezelbos

Griezeldisco

Halloween Tiffi

Graaf Gruwelstyn gaat samen met Tiffi en alle kinderen een griezelig leuk feestje vieren. Doe mee en dans o.a. op liedjes over heksen, monsters en natuurlijk het Tivoli-lied.

De avonturen van

Graaf Gruwelstyn

Halloween Tivoli

Help Graaf Gruwelstyn bij het verbreken van de vloek die het bos heeft veranderd in het Griezelbos. Iedereen die het bos betreedt loopt het risico te veranderen in een gruwelijk griezelmonster. Lukt het om de vloek te verbreken? Er is geen tijd te verliezen!

Game gallery

The Pumpkin

IMG_4507

In de Pumpkin Game Gallery kun je (tegen een kleine vergoeding) diverse Spooky Spelletjes doen waarbij je altijd prijs hebt. Ook kun je er je haren versieren met Heksenveertjes* (hair feathers). Liever een ‘griezelige’ glitter tattoo*? Dat kan!

(*Heksenveertjes en glitter tattoo’s tegen betaling)

In de showtent

Toffi's Show

Toffi show

Toffi wil z’n zusje Tiffi met een mooie taart verrassen. In ‘Bakkerij Tivoli’ maken ze er echter een potje van. Zal het lukken de taart op tijd klaar te krijgen? 

De hele middag spelen en aansluitend tafelgrillen!

Voordeelpakket: Griezelen & Grillen​

Een griezelig lekker aanbod voor een geheel verzorgd uitje met spelen en tafelgrillen! Kom de hele middag (van 12:00 tot 17:00 uur) spelen in Park Tivoli en sluit de dag af met een lekker Bosgrill-arrangement: 

  • Volwassenen: € 29,95 p.p. (i.p.v. € 33,45)
  • Kinderen: € 24,95 p.p. (i.p.v. € 28,45)

*Prijzen zijn exclusief drankjes en nagerecht. Het Griezelen & Grillen arrangement is alleen te reserveren van 23 t/m 31 oktober 2021. Dit actietarief is alleen geldig bij vooraf reservering, op de dag zelf betaal je in het park de reguliere prijs.  

Het tafelgrillen is voor zowel volwassenen als kinderen een gezellig afsluiter van de dag. Er wordt gezorgd voor verse ingrediënten en je mag zelf aan tafel je eigen vlees grillen. De binnenspeeltuin is extra lang geopend zodat er lekker doorgespeeld kan worden.

Om deel te kunnen nemen aan het Bosgrill-arrangement heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs toont aan dat je gevaccineerd, genezen of getest bent (vanaf 13 jaar).

Je wordt automatisch doorgestuurd naar de website van ons Familierestaurant Tivoli’s Boscafé.