Schoolreisje vol avontuur en plezier!

Een schoolreisje vol avontuur en plezier beleef je in Park Tivoli bij Nijmegen (Gelderland). Het pretpark biedt een overvloed aan leuke attracties en speeltoestellen waar basisschoolkinderen van groep 1 t/m 6 eindeloos plezier aan zullen beleven.

Van een spannende achtbaan tot spetterende botsboten, trampolines en een zweefmolen – er is voor ieder wat wils. Zelfs als het weer niet helemaal meezit, hoeven de pret en avonturen niet te stoppen. De binnenspeeltuin staat klaar voor nog meer plezier.

Het pretpark is niet alleen ontzettend leuk, maar ook veilig, kindvriendelijk én betaalbaar.

Schoolreistarieven 2024

Onderstaande schoolreistarieven (vanaf 20 personen) zijn inclusief:

Entree pretpark

Gratis onbeperkt ranja (NIEUW)

Aankomst vanaf 10.00 uur (attracties vanaf 10.30 uur geopend)

Gratis entree voor 1 begeleider per 15 kinderen*

Gratis parkeren

Achtbaan

Entree pretpark

11
00
 • Entree pretpark
 • Onbeperkt ranja
Patat

Entree + Pakket 1

14
25
 • Entree pretpark
 • Onbeperkt ranja
 • Friet met saus
Patat met snack

Entree + Pakket 2

15
75
 • Entree pretpark
 • Onbeperkt ranja
 • Friet met saus
 • Snack**
DEN HAAG - De Raket, het waterijsje van Ola met de smaken framboos, sinaasappel en ananas, viert het 50-jarig jubileum. ANP VALERIE KUYPERS

Waterijsje

1
25
 • Verkoelend waterijsje

Bovenstaande tarieven zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. In de bevestiging van de reservering staan de juiste prijzen vermeld.

*Alleen geldig op de entree, niet op uitbreidingen. Deze dienen wel betaald te worden.
**Keuze uit kroket, frikandel of kaassoufflé (vegetarisch). Er zijn op aanvraag glutenvrije snacks verkrijgbaar. Voor overige dieetwensen neem contact op met sales@parktivoli.nl

Griezelbos

Waarom Park Tivoli het leukste schoolreisje is...

Een betaalbaar schoolreisje

Leuke attracties én speeltoestellen

Zeer overzichtelijk, veilig en kindvriendelijk

Nauwelijks wachtrijen

Binnenspeeltuin bij regen en verkoeling bij hitte

Gratis parkeren voor schoolreisjes

Reserveren?

Om gebruik te kunnen maken van de schoolreistarieven is reserveren verplicht. Dit geldt voor zowel entree als de uitbreidingen. Niet gereserveerd en toch het park bezoeken met je school? Dan gelden de reguliere prijzen of geldt een toeslag.

Bestaat jouw schoolreisje uit minder dan 20 personen, heb je speciale (dieet)wensen of vragen? Neem contact op via sales@parktivoli.nl of telefonisch via +31(0)24-6844444.

Overige informatie
Schoolreisjes zijn niet mogelijk in het weekend, tijdens feestdagen en schoolvakanties. Staat de datum waarop jullie naar ons park willen komen niet vermeld? Neem dan contact op met sales@parktivoli.nl voor de mogelijkheden. Op dagen dat het park gesloten is kunnen wij ons park eventueel voor grotere groepen (minimaal 350 personen) speciaal openen.

"We gaan op schoolreisje naar Park Tivoli!"

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bekijk hieronder wat handig is te weten voor een zorgeloos schoolreisje naar het leukste pretpark voor basisschoolkinderen!

Harm2

Praktische informatie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bekijk dan ook alle praktische informatie en voorwaarden die kan helpen om het schoolreisje zorgeloos te laten verlopen.

Plattegrond zomer

Waar vind je wat?

Nieuwsgierig geworden naar hoe ons pretpark eruit ziet? Alvast bekijken waar je alle attracties en speeltoestellen kunt vinden of waar de toiletten zijn? Neem dan een kijkje op onze plattegrond.

Kleurplaat algemeen 2022

Kleurplaat actie

Wanneer de kinderen de Tivoli kleurplaat mooi inkleuren en op de dag van het schoolreisje bij onze kassa inleveren, maken ze kans op een leuke verrassing!

Actievoorwaarden terugkomticket

Tijdens je schoolreisje krijgen alle kinderen een terugkomticket waarmee nog een keertje gespeeld kan worden in het leukste pretpark voor kids. Bij aankoop van 2 entreebewijzen a € 18,25 p.p. bij de kassa van het park krijg je tegen inlevering van het terugkomticket het 3e kaartje t.w.v. € 18,25 GRATIS. 

 • Het terugkomticket is alleen aan de kassa van het park in te leveren;
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen of online tickets;
 • Het terugkomticket is niet in te wisselen tegen contant geld;
 • Het terugkomticket is geldig van 30 maart t/m 27 oktober 2024.

Kinderen en begeleiders betalen dezelfde prijs. Het schoolreispakket geldt voor basisscholen bij minimaal 20 personen. De schoolreisprijs is niet geldig in weekenden en schoolvakanties. Wil je in een vakantie komen of met de BSO/kinderdagverblijf? Stuur dan een mail naar sales@parktivoli.nl.

Betaling
Bij aankomst in ons park kun je contant of met pin betalen. Liever een factuur vooraf? Dat is mogelijk, hiervoor worden wel € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht. Indien je vooraf een factuur wenst geef dit dan in het opmerkingenveld van het reserveringsformulier aan. Let op: er wordt niet achteraf gefactureerd.

Annuleren
Annuleringen zijn tot en met 2 dagen voor de gereserveerde datum kosteloos. Bij annuleringen 1 dag voor de gereserveerde datum wordt 30% van het totaalbedrag van het aantal gereserveerde personen in rekening gebracht. Bij annulering op de gereserveerde datum zelf wordt 75% van het totaalbedrag van het aantal gereserveerde personen in rekening gebracht.

Park gesloten?
Openingsdagen en -tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor de beschikbaarheid gelieve per e-mail contact met ons op te nemen via sales@parktivoli.nl.