Schoolreisje vol avontuur en plezier!

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft superleuke attracties en speeltoestellen waar de kinderen niet op uitgekeken raken! Kinderen van groep 1 t/m groep 6 zullen zich heerlijk vermaken in dit zeer overzichtelijke park.

Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin.

Is het warm? De binnenspeeltuin heeft airco zodat je heerlijk kunt afkoelen. Het pretpark is veilig, kindvriendelijk en niet alleen heel erg leuk, maar ook zeer betaalbaar.

Relaxte begeleiders
Ook aan de begeleiders is gedacht. In het overzichtelijke park zijn voldoende zitgelegenheden, o.a. heerlijke relaxstoelen, om onder het genot van een kopje koffie of thee te genieten van de spelende kinderen.

Schoolreistarieven 2020Prijs p.p.

Inhoud arrangement:

  • entree park
  • gratis potje midgetgolf
  • gratis entree voor 1 begeleider per 10 kids
  • gratis parkeren
€ 8,50
Smikkelpakket 1:
Friet mayo + ranja (Slimpie) + waterijsje
€ 3,00
Smikkelpakket 2:
Friet mayo + snack + ranja (Slimpie) + waterijsje
€ 4,00
Waterijsje€ 0,95

Het losse waterijsje gelieve vooraf te reserveren. Op de dag zelf kunnen wij niet garanderen dat je hier nog gebruik van kunt maken in verband met actuele voorraad. Wil je graag een snack, zakje chips, snoep of heb je andere wensen? Neem dan contact met ons op via 024-6844444 of sales@parktivoli.nl


Praktische informatie

Kinderen en begeleiders betalen dezelfde prijs. Het schoolreispakket geldt voor basisscholen, BSO's, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven en bij minimaal 20 personen. De schoolreisprijs is niet geldig in weekenden en schoolvakanties. Wil je in een vakantie komen met de BSO/kinderdagverblijf? Kijk dan HIER. 

Betaling
Bij aankomst in ons park kun je contant of met pin betalen. Liever een factuur vooraf? Dat is mogelijk, hiervoor worden wel € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht. Indien je vooraf een factuur wenst geef dit dan in het opmerkingenveld van het reserveringsformulier aan.

Park gesloten?
Voor de beschikheid in april, september en oktober gelieve telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. 


Kleurplaatactie scholen

Wanneer de kinderen de Tivoli kleurplaat mooi inkleuren en op de dag van het schoolreisje bij onze kassa inleveren, maken ze kans op een leuke verrassing!

Kleurplaat scholen 2020


Schoolreis nieuwsbrief ontvangen? 

Wil je op de hoogte blijven van alle schoolreis nieuwtjes, evenementen en leuke acties en kortingen van Amusementspark Tivoli? Meld je dan nu aan voor onze schoolreis nieuwsbrief. 


Vragen? Wij helpen je graag! 

Mail naar: sales@parktivoli.nl

Of bel naar +31(0)24 6844 444