Schoolreisje

Schoolreisje vol avontuur en plezier!

Een schoolreisje vol avontuur en plezier beleef je in Park Tivoli bij Nijmegen (Gelderland).  Het pretpark heeft superleuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken. Basisschoolkinderen van groep 1 t/m 6 zullen zich heerlijk vermaken in dit zeer overzichtelijke en kindvriendelijke park.

Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin.

Is het warm? De binnenspeeltuin heeft airco en je kunt buiten lekker spetteren bij diverse waterattracties zodat je heerlijk kunt afkoelen. Het pretpark is veilig, kindvriendelijk en niet alleen heel erg leuk, maar ook zeer betaalbaar.

Relaxte begeleiders
Ook aan de begeleiders is gedacht. In het overzichtelijke park zijn voldoende zitgelegenheden, o.a. heerlijke relaxstoelen, om onder het genot van een kopje koffie of thee te genieten van de spelende kinderen.

Schoolreistarieven 2022

Onderstaande schoolreistarieven (vanaf 20 personen) zijn inclusief:

 • Entree vanaf 10.00 uur
 • Gratis potje midgetgolf
 • Gratis entree voor 1 begeleider per 10 kids
 • Gratis parkeren

Schoolreisje in 2023? Momenteel zijn de prijzen en openingstijden voor 2023 nog niet bekend. Neem contact op met sales@parktivoli.nl om een voorlopige reservering te plaatsen. Zodra er meer informatie bekend is zullen wij contact opnemen. 

Tivoli spookhuis 3

Entree + friet + snack + ranja + waterijsje

 • Entree pretpark 
 • Friet, snack, ranja (Slimpie) en waterijsje
Voor de durfal

Entree + friet + ranja + waterijsje

 • Entree pretpark
 • Friet, ranja (Slimpie) en waterijsje
Achtbaan 2018

Entree + waterijsje

 • Entree pretpark
 • Waterijsje

Groepsuitje

Entree

 • Entree pretpark

   

Bestaat jouw schoolreisje uit minder dan 20 personen, heb je speciale wensen of vragen? Neem contact op via sales@parktivoli.nl of telefonisch via +31(0)24-6844444.

Praktische informatie

Kinderen en begeleiders betalen dezelfde prijs. Het schoolreispakket geldt voor basisscholen bij minimaal 20 personen. De schoolreisprijs is niet geldig in weekenden en schoolvakanties. Wil je in een vakantie komen of met de BSO/kinderdagverblijf? Stuur dan een mail naar sales@parktivoli.nl.

Betaling
Bij aankomst in ons park kun je contant of met pin betalen. Liever een factuur vooraf? Dat is mogelijk, hiervoor worden wel € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht. Indien je vooraf een factuur wenst geef dit dan in het opmerkingenveld van het reserveringsformulier aan. Let op: er wordt niet achteraf gefactureerd.

Annuleren
Annuleringen zijn tot en met 2 dagen voor de gereserveerde datum kosteloos. Bij annuleringen 1 dag voor de gereserveerde datum wordt 30% van het totaalbedrag van het aantal gereserveerde personen in rekening gebracht. Bij annulering op de gereserveerde datum zelf wordt 75% van het totaalbedrag van het aantal gereserveerde personen in rekening gebracht.

Park gesloten?
Openingsdagen en -tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor de beschikbaarheid gelieve per e-mail contact met ons op te nemen via sales@parktivoli.nl.

Kleurplaatactie scholen

Wanneer de kinderen de Tivoli kleurplaat mooi inkleuren en op de dag van het schoolreisje bij onze kassa inleveren, maken ze kans op een leuke verrassing!