Schoolreisje

Schoolreisje vol avontuur en plezier!

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft superleuke attracties en speeltoestellen waar de kinderen niet op uitgekeken raken! Kinderen van groep 1 t/m groep 6 zullen zich heerlijk vermaken in dit zeer overzichtelijke park.

Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin.

Is het warm? De binnenspeeltuin heeft airco en je kunt buiten lekker spetteren bij diverse waterattracties zodat je heerlijk kunt afkoelen. Het pretpark is veilig, kindvriendelijk en niet alleen heel erg leuk, maar ook zeer betaalbaar.

Relaxte begeleiders
Ook aan de begeleiders is gedacht. In het overzichtelijke park zijn voldoende zitgelegenheden, o.a. heerlijke relaxstoelen, om onder het genot van een kopje koffie of thee te genieten van de spelende kinderen.

Schoolreistarieven 2021

Groepsuitje 2018

Inhoud arrangement

 • Entree park
 • Gratis potje midgetgolf
 • Gratis entree voor 1 begeleider per 10 kids
 • Gratis parkeren

Prijs per persoon

€ 8,95

Breid je schoolreisje uit

Patat

Smikkelpakket 1

 • Friet mayo
 • Ranja (Slimpie)
 • Waterijsje

Prijs per persoon

€ 3,25

Patat met snack

Smikkelpakket 2

 • Friet mayo
 • Snack
 • Ranja (Slimpie)
 • Waterijsje

Prijs per persoon

€ 4,25

Waterijsje

Waterijsje

 • Waterijsje
 
 
 

Prijs per persoon

€ 1,00

Het losse waterijsje gelieve vooraf te reserveren. Op de dag zelf kunnen wij niet garanderen dat je hier nog gebruik van kunt maken in verband met actuele voorraad. Wil je graag een snack, zakje chips, snoep of heb je andere wensen? Neem dan contact met ons op via 024-6844444 of sales@parktivoli.nl

Praktische informatie

Kinderen en begeleiders betalen dezelfde prijs. Het schoolreispakket geldt voor basisscholen, BSO’s, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven en bij minimaal 20 personen. De schoolreisprijs is niet geldig in weekenden en schoolvakanties. Wil je in een vakantie komen met de BSO/kinderdagverblijf? Kijk dan HIER.

Betaling
Bij aankomst in ons park kun je contant of met pin betalen. Liever een factuur vooraf? Dat is mogelijk, hiervoor worden wel € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht. Indien je vooraf een factuur wenst geef dit dan in het opmerkingenveld van het reserveringsformulier aan.

Annuleren
Annuleringen zijn tot en met 2 dagen voor de gereserveerde datum kosteloos. Bij annuleringen 1 dag voor de gereserveerde datum wordt 30% van het totaalbedrag van het aantal gereserveerde personen in rekening gebracht. Bij annulering op de gereserveerde datum zelf wordt 75% van het totaalbedrag van het aantal gereserveerde personen in rekening gebracht.

Park gesloten?
Voor de beschikheid in april, september en oktober gelieve telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. 

Kleurplaatactie scholen

Wanneer de kinderen de Tivoli kleurplaat mooi inkleuren en op de dag van het schoolreisje bij onze kassa inleveren, maken ze kans op een leuke verrassing!