Schoolreisje vol avontuur en plezier!

Een schoolreisje vol avontuur en plezier beleef je in Park Tivoli bij Nijmegen (Gelderland). Het pretpark heeft superleuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken. Basisschoolkinderen van groep 1 t/m 6 zullen zich heerlijk vermaken in dit zeer overzichtelijke, kindvriendelijke en betaalbare pretpark.

Een betaalbaar schoolreisje

Superleuke attracties én speeltoestellen

Zeer overzichtelijk, veilig en kindvriendelijk

Nauwelijks wachtrijen

Binnenspeeltuin bij regen en verkoeling bij hitte

Gratis parkeren voor schoolreisjes

Schoolreistarieven 2023

Onderstaande schoolreistarieven (vanaf 20 personen) zijn inclusief:

 • Entree vanaf 10.00 uur
 • Gratis entree voor 1 begeleider* per 10 kids
 • Onbeperkt gebruik van attracties, speeltoestellen en midgetgolf**
 • Gratis parkeren

Reserveren? Om gebruik te kunnen maken van de schoolreistarieven is reserveren verplicht. Dit geldt voor zowel entree als de uitbreidingen. Niet gereserveerd en toch het park bezoeken met je school? Dan gelden de reguliere prijzen of geldt een toeslag.

Scholen zijn welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur op dagen dat het park geopend is. Schoolreisjes zijn niet mogelijk in het weekend, tijdens feestdagen en schoolvakanties. 
Staat de datum waarop jullie naar ons park willen komen niet vermeld? Neem dan contact op met sales@parktivoli.nl voor de mogelijkheden. Op dagen dat het park gesloten is kunnen wij ons park eventueel voor grotere groepen (minimaal 300 personen) speciaal openen.

Groepsuitje

Entree pretpark

10
50
 • Entree pretpark
Patat

Entree + pakket 1

14
00
 • Entree pretpark
 • Friet en ranja
Patat met snack

Entree + pakket 2

15
00
 • Entree pretpark
 • Friet, snack***, ranja
28400473.jpg_914Wx914H

Overige uitbreidingen

 • Zakje chips - € 1,25
 • Waterijsje - € 1,50
 • Beker slush - € 2,00
 • Kan ranja - € 6,00

Bovenstaande tarieven zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. In de bevestiging van de reservering staan de juiste prijzen vermeld.

Bestaat jouw schoolreisje uit minder dan 20 personen, heb je speciale (dieet)wensen of vragen? Neem contact op via sales@parktivoli.nl of telefonisch via +31(0)24-6844444.

*Alleen geldig op de entree, niet op smikkelpakketten of overige uitbreidingen. Deze dienen wel betaald te worden.
**€ 1,- borg per bal + stick, minimaal 1 begeleider per 6 leerlingen verplicht.
***Keuze uit kroket, frikandel of kaassoufflé (vegetarisch). Er zijn op aanvraag glutenvrije snacks verkrijgbaar. Voor overige dieetwensen neem contact op met sales@parktivoli.nl

"We gaan op schoolreisje naar Park Tivoli!"

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bekijk hieronder wat handig is te weten voor een zorgeloos schoolreisje naar het leukste pretpark voor basisschoolkinderen!

Choco Kopjes

Praktische informatie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bekijk alle praktische informatie en voorwaarden voor een zorgeloze dag. 

Plattegrond zomer

Waar vind je wat?

Nieuwsgierig geworden naar hoe ons pretpark eruit ziet? Alvast zien waar je alle attracties en speeltoestellen kunt vinden? 

Kleurplaat algemeen 2022

Kleurplaat actie

Wanneer de kinderen de Tivoli kleurplaat mooi inkleuren en op de dag van het schoolreisje bij onze kassa inleveren, maken ze kans op een leuke verrassing!

Kinderen en begeleiders betalen dezelfde prijs. Het schoolreispakket geldt voor basisscholen bij minimaal 20 personen. De schoolreisprijs is niet geldig in weekenden en schoolvakanties. Wil je in een vakantie komen of met de BSO/kinderdagverblijf? Stuur dan een mail naar sales@parktivoli.nl.

Betaling
Bij aankomst in ons park kun je contant of met pin betalen. Liever een factuur vooraf? Dat is mogelijk, hiervoor worden wel € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht. Indien je vooraf een factuur wenst geef dit dan in het opmerkingenveld van het reserveringsformulier aan. Let op: er wordt niet achteraf gefactureerd.

Annuleren
Annuleringen zijn tot en met 2 dagen voor de gereserveerde datum kosteloos. Bij annuleringen 1 dag voor de gereserveerde datum wordt 30% van het totaalbedrag van het aantal gereserveerde personen in rekening gebracht. Bij annulering op de gereserveerde datum zelf wordt 75% van het totaalbedrag van het aantal gereserveerde personen in rekening gebracht.

Park gesloten?
Openingsdagen en -tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor de beschikbaarheid gelieve per e-mail contact met ons op te nemen via sales@parktivoli.nl.