Schoolreisje vol avontuur en plezier!

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, al 60 jaar het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 30 superleuke attracties en speeltoestellen waar de kinderen niet op uitgekeken raken! Al vanaf groep 1 zullen de kinderen zich heerlijk vermaken in dit zeer overzichtelijke park. 

Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin Circus Fun City. Het pretpark is veilig, kindvriendelijk en niet alleen heel erg leuk, maar ook zeer betaalbaar.

groepen

Schoolreisprijs 2019 (v.a. 20 personen) € 8,25 p.p.

Entree park (incl. attracties en speeltoestellen)
Gratis potje midgetgolf
Gratis entree voor 1 begeleider per 20 betalende kids
Gratis parkeren
50% kortingskaartje voor alle kids (voorwaarden zie bon)

Botsboten

Maak je schoolreisje compleet met heerlijk smikkelpakket

  • Smikkelpakket 1: € 3,00 p.p. (frietje mayo + ranja (Slimpie) + waterijsje)
  • Smikkelpakket 2: € 4,00 p.p. (frietje mayo + snack + ranja (Slimpie) + waterijsje)
  • Los waterijsje:      € 0,95 p.p.

Het losse waterijsje gelieve vooraf te reserveren. Op de dag zelf kunnen wij niet garanderen dat je hier nog gebruik van kunt maken in verband met actuele voorraad. Wil je graag een snack, zakje chips, snoep of heb je andere wensen? Neem dan contact met ons op via 024-6844444 of sales@parktivoli.nl

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op via 024-684 44 44 of sales@parktivoli.nl. Voor de beschikheid in april, september en oktober gelieve telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Bij aankomst in ons park kun je contant of met pin betalen. Liever een factuur vooraf? Dat is mogelijk, hiervoor worden wel € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht.  Indien je vooraf een factuur wenst geef dit dan in het opmerkingenveld van het reserveringsformulier aan.

Kleurplaatactie scholen

Wanneer de kinderen de Tivoli kleurplaat mooi inkleuren en op de dag van het schoolreisje bij onze kassa inleveren, maken ze kans op een leuke verrassing!

Download hier de kleurplaat 2018