Voorwaarden schoolreisje

Voorwaarden schoolreisje

Wie kunnen er gebruikmaken van het schoolreisje? Mag onze school zelf eten meebrengen? Is er ook een EHBO-post in het park aanwezig? 

Kijk hieronder voor de voorwaarden en meer informatie over schoolreisjes in Amusementspark Tivoli. 

Voorwaarden en info

De schoolreisprijs is speciaal voor basisscholen. De schoolreisprijs is niet geldig in weekenden en schoolvakanties. Wil je met een BSO, peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of vereniging het park bezoeken? Kijk dan op www.parktivoli.nl/groepen naar de mogelijkheden.

De schoolreisprijs geldt bij minimaal 20 personen. Is uw school kleiner dan 20 personen? Bel +31(0)24 684 44 44 of stuur een email naar sales@parktivoli.nl

Het park is geopend van april t/m oktober 2022. Tijdens feestdagen en schoolvakanties is het park niet geopend voor scholen.
Openingstijden 2022 zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Het park is voor scholen alleen geopend op reservering. Neem hiervoor contact op via sales@parktivoli.nl of 024-6844444.

Zowel kinderen als begeleiders betalen dezelfde prijs voor een schoolreisje. 1 begeleider per 10 betalende kinderen krijgt gratis entree.

Het park is voor scholen alleen geopend na reservering. Je kunt het schoolreisje reserveren door te bellen naar +31(0) 24 684 44 44 of stuur een e-mail naar sales@parktivoli.nl of vul het aanvraagformulier in op de website. 

Bij aankomst in ons park kun je contant of met pin betalen. Liever een factuur vooraf? Dat is mogelijk, hiervoor worden wel € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht. Indien je vooraf een factuur wenst geef dit dan in het opmerkingenveld van het reserveringsformulier aan. Let op: er wordt niet achteraf gefactureerd.

 

Het is mogelijk dat u een factuur vooraf aan het schoolreisje ontvangt. Hier zijn echter wel € 15,- administratiekosten aan verbonden. Als het aantal personen op de dag van het schoolreisje afwijkt van het opgegeven aantal bij de online reservering, dan wordt dit bij de hoofdkassa verrekend. Het is niet mogelijk om achteraf een factuur te ontvangen.
Indien u graag een factuur wenst te ontvangen, neem dan contact met ons op via 024-6844444 of sales@parktivoli.nl of vermeld dit bij uw online reservering.

Maak de schoolreis compleet met een heerlijk smikkelpakket! Je hebt keuze uit  smikkelpakket 1 (friet, saus, ranja en waterijs) of smikkelpakket 2 (friet, saus, snack, ranja en waterijs).
Alle friet en snacks worden gebakken in vloeibaar frituurvet met een verlaagd gehalte aan verzadigd vet. Op deze manier proberen we het eten zo verantwoord mogelijk te houden. Daarnaast wordt de friet glutenvrij gebakken en er zijn glutenvrije snacks beschikbaar. Geef dit wel voor uw bezoek aan in verband met het beperkt voorradig zijn van de snacks.

Wilt u gebruik maken van uw zelf meegebrachte etenswaren? In het park zijn voldoende (picknick)tafels en stoelen. In het restaurant, op het terras en in de binnenspeeltuin mag geen zelf meegebracht eten genuttigd worden.

Alle scholen kunnen gebruik maken van onze midgetgolfbaan. Balletjes zijn te verkrijgen bij de parkwinkel of bij de hoofdkassa van het park tegen € 1,- borg per bal. Let op: kinderen mogen alleen onder begeleiding  van een volwassene de baan betreden. Capaciteit: maximaal 50 personen tegelijk.

De omroepinstallatie en de EHBO-post vindt u bij de hoofdkassa bij de ingang.

Annuleringen zijn tot en met 2 dagen voor de gereserveerde datum kosteloos. Bij annuleringen 1 dag voor de gereserveerde datum wordt 30% van het totaalbedrag van het aantal gereserveerde personen in rekening gebracht. Bij annulering op de gereserveerde datum zelf wordt 75% van het totaalbedrag van het aantal gereserveerde personen in rekening gebracht.

Openingsdagen en -tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor de beschikbaarheid gelieve per e-mail contact met ons op te nemen via sales@parktivoli.nl. Voor grotere groepen, vanaf 200 personen, is het eventueel mogelijk het pretpark extra open te stellen.

Amusementspark Tivoli houdt zich aan de op dat moment geldende maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus. Hierdoor kan het bijvoorbeeld zijn dat bepaalde attracties of horecagelegenheden niet geopend zijn, mondkapjes verplicht zijn of er langer gewacht dient te worden in de wachtrij van een attractie.

Amusementspark Tivoli behoudt zich het recht voor om schoolreisjes kosteloos te annuleren vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Amusementspark Tivoli is niet aansprakelijk voor de gemaakte reiskosten.

Graag wat meer aanvullende informatie over ons park of even een kijkje nemen in het park ter oriëntatie of voorbereiding? Geen probleem! Bel +31(0)24 684 44 44 of stuur een email naar sales@parktivoli.nl. Wij staan u graag te woord.

Bel +31(0)24 684 44 44 of stuur een email naar sales@parktivoli.nl