Voorwaarden schoolreisje

Voorwaarden schoolreisje

Wie kunnen er gebruikmaken van het schoolreisje? Mag onze school zelf eten meebrengen? Is er ook een EHBO-post in het park aanwezig? 

Kijk hieronder voor de voorwaarden en meer informatie over schoolreisjes in Amusementspark Tivoli. 

Voorwaarden en info

Zowel kinderen als begeleiders betalen dezelfde prijs voor een schoolreisje.

De schoolreisprijs geldt bij minimaal 20 personen. Is uw school kleiner dan 20 personen? Bel +31(0)24 684 44 44 of stuur een email naar sales@parktivoli.nl

Basisscholen, BSO’s, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven kunnen gebruik maken van de schoolreisprijs.

Scholen zijn van harte welkom gedurende onze openingstijden, met uitzondering van weekenden, feestdagen en schoolvakanties. Extra openstelling voor scholen is eventueel mogelijk op aanvraag (vanaf +/- 200 personen). Neem hiervoor contact op via info@parktivoli.nl of 024-6844444. We willen u wel vragen uw schoolreisje van tevoren te reserveren, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

Het schoolreisje kunt u veilig en snel online reserveren én betalen. U doorloopt dan het veilige betalingssysteem en ontvangt de tickets per e-mail op het opgegeven e-mailadres. Als het aantal personen op de dag van het schoolreisje afwijkt van het opgegeven aantal bij de online reservering, dan wordt dit bij de hoofdkassa verrekend.

Wilt u alleen het schoolreisje reserveren en pas betalen bij aankomst? Vul dan het reserveringsformulier in. De kosten van het schoolreisje kunnen per pin of contant betaald worden aan de hoofdkassa. Let op: er kan niet achteraf gefactureerd worden.

Wilt u heerlijk genieten van uw eigen meegebrachte etenswaren? In het park zijn voldoende (picknick)tafels en stoelen. In het restaurant, op het terras en in de binnenspeeltuin mag geen eigen meegebracht eten genuttigd worden.

Alle friet en snacks worden gebakken in vloeibaar frituurvet met een verlaagd gehalte aan verzadigd vet. Op deze manier proberen we het eten zo verantwoord mogelijk te houden. Daarnaast wordt de friet glutenvrij gebakken en er zijn glutenvrije snacks beschikbaar. Geef dit wel voor uw bezoek aan in verband met het beperkt voorradig zijn van de snacks.

Alle scholen kunnen gebruik maken van onze midgetgolfbaan. Balletjes zijn af te halen bij de kassa van het park. Let op: per 6 kinderen is minimaal 1 volwassen begeleider vereist. Capaciteit: maximaal 50 personen tegelijk.

De omroepinstallatie en de EHBO-post vindt u bij de hoofdkassa bij de ingang.

Annuleringen zijn tot en met 2 dagen voor de gereserveerde datum kosteloos. Bij annuleringen 1 dag voor de gereserveerde datum wordt 30% van het totaalbedrag van het aantal gereserveerde personen in rekening gebracht. Bij annulering op de gereserveerde datum zelf wordt 75% van het totaalbedrag van het aantal gereserveerde personen in rekening gebracht.

Graag wat meer aanvullende informatie over ons park of even een kijkje nemen in het park ter oriëntatie of voorbereiding? Geen probleem! Bel +31(0)24 684 44 44 of stuur een email naar sales@parktivoli.nl. Wij staan u graag te woord.

Het is mogelijk dat u een factuur voor het schoolreisje ontvangt. Hier zijn echter wel € 15,- administratiekosten aan verbonden. Indien u graag een factuur wenst te ontvangen, neem dan contact met ons op via 024-6844444 of sales@parktivoli.nl.

Bel +31(0)24 684 44 44 of stuur een email naar sales@parktivoli.nl