Familierestaurant Tivoli's Boscafé

In Familierestaurant Tivoli’s Boscafé, ons zelfbedieningsrestaurant, kun je in een gezellige, bosrijke omgeving genieten van overheerlijk en betaalbaar eten. Terwijl de kinderen lekker in de attracties en onze binnenspeeltuin spelen, kunnen hun ouders lekker tafelen.

In ons restaurant vind je naast koffie van verse bonen, ook diverse belegde broodjes en gebak, warme saucijzenbroodjes, verse yoghurt, frisdrank en diverse Schulp sappen. 

Speciaal voor onze jonge bezoekers hebben we heerlijke donuts, slush, verse croissantjes met jam en een kidsbox gevuld met frietjes en een snack. 

Het restaurant is geschikt voor families, vrienden, kleine of grote gezelschappen. 

Openingstijden
Het restaurant is in de zomerperiode geopend tijdens de openingstijden van Amusementspark Tivoli. Buiten de openingstijden van het pretpark is het restaurant niet geopend. 

Het restaurant is alleen te bezoeken in combinatie met een (betaald) bezoek aan ons pretpark.

Kom gezellig bosgrillen

Bosgrillen, ook zonder kinderen

*Het Bosgrillen is momenteel nog niet te reserveren. Houd onze website in de gaten voor wanneer we hier weer mee gaan starten. 

Kom gezellig Bosgrillen bij Familierestaurant ‘Tivoli’s Boscafé’. Dit is voor zowel volwassenen en kinderen een gezellig uitje. Wij zorgen voor verse ingrediënten en je mag zelf aan tafel je eigen vlees grillen.

Het arrangement bestaat uit een soepje vooraf met lekker vers oerbrood en kruidenboter. Daarna heb je keuze uit diverse soorten vlees en groenten voor op de grill. Hierbij serveren wij diverse sausjes, oerbrood, rauwkost en knapperige frietjes. Uiteraard komen wij regelmatig langs om te kijken of alles nog naar wens is. De binnenspeeltuin is extra lang geopend zodat er lekker doorgespeeld kan worden.

Bij het arrangement kunnen wij uiteraard rekening houden met diverse diëten en/of allergenen. Het Bosgrill-arrangement is al te reserveren vanaf twee personen.

Genieten van ambachtelijk eten

Begin je dag in ons restaurant met een lekker kopje koffie of thee en een American Cookie of vers afgebakken saucijzenbroodje. Of gewoon zin in wat te ‘snacken’? Geniet dan van een heerlijke schaal vol nachos met chilisaus en kaas uit de oven.

Heb je trek in even net iets meer? Geniet dan van oerbrood met rundercarpaccio, een 12-uurtje of oerbrood warme brie. Ook kun je hier terecht voor heerlijke menu’s zoals een kipsatémenu, een dubbele Angus cheeseburger menu of een Tiffi & Toffi kidsbox met verrassing!

Je wordt automatisch doorgestuurd naar de website van ons Familierestaurant Tivoli’s Boscafé.