Entertainment in Park Tivoli

In mei en juni is er dagelijks leuk entertainment in het park.
Dans mee met Tiffi of help Toffi tijdens de theatershow een lekkere taart te bakken. Natuurlijk zijn Tiffi en Toffi ook in het park aanwezig voor een Meet & Greet en kun jij met hen op de foto.

Verder kun je met regelmaat een glittertattoo of hair feather laten zetten.

* Het entertainment programma is onder voorbehoud van wijzigingen door weersomstandigheden of personeelstekort.  

Meet & Greet met Tiffi en Toffi

Tiffi en Toffi zijn de vrolijke tweeling van Amusementspark Tivoli. Ze houden van knuffelen, dansen en spelen met de kinderen. Ze lopen regelmatig in het park en je kunt tijdens een Meet & Greet met ze op de foto!

Pasen

Kom tijdens Pasen op 30, 31 maart en 1 april 2024  naar Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor kids. Naast de diverse attracties en speeltoestellen, kun je genieten van leuke Paas-activiteiten zoals paaseieren zoeken en een Meet & Greet met de Paashaas. Uiteraard zijn Tiffi & Toffi tijdens Pasen ook in het park te vinden.

Zomercarnaval

Van 20 juli t/m 18 augustus 2024 is het Zomercarnaval in Amusementspark Tivoli. Naast de diverse attracties en speeltoestellen, kun je ook genieten van tropische sferen in het park en leuke zomerse activiteiten.

Het volledige programma wordt in de loop van het seizoen bekendgemaakt.

Happy Halloween

Kom tijdens Happy Halloween op 5 t/m 27 oktober 2024 gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli. Naast de diverse attracties en speeltoestellen, kun je ook genieten van leuke Halloween activiteiten geschikt voor jong en oud.
Het volledige programma wordt in de loop van het seizoen bekendgemaakt.

Tivoli's Halloween Party

Op 19, 22 en 25 oktober 2024 kun je tijdens Tivoli’s Halloween Party extra lang komen griezelen in Park Tivoli.

Het pretpark is op deze dagen tot 19.30 uur geopend en naast griezelig leuk entertainment zijn de attracties ook geopend.

Tot 17.00 uur kun je gezellig griezelen in het pretpark tijdens Happy Halloween. Vanaf 17.00 uur is er extra entertainment aanwezig. Het volledige programma wordt in de loop van het seizoen bekendgemaakt.

Miss Mime

Op de zondagen in september kun je genieten van de mime act van Miss Mime. Miss Mime kan met haar mimiek en gebaren allerlei emoties en situaties overbrengen. Ze speelt ook in op de reacties van de bezoekers, die soms een rol krijgen in haar act. Miss Mime is een unieke artieste die je laat zien hoeveel je kunt zeggen zonder woorden!

Op zondag 10, 17 en 24 september is Miss Mime aanwezig in het park.

Het Dagboek van Opa Knoest

In het theater leest de assistent van Wout de Boomfluisteraar de spannendste verhalen voor uit het dagboek van Knoest Bosboom, de opa van Wout.

In september is er tijdens alle openingsdagen een voorstelling in het Tivoli theater.

Wout, de Bomenfluisteraar

Tijdens de herfstvakantie is de natuurvriend van Tiffi en Toffi, Wout de Bomenfluisteraar, in het park te vinden. Zo vertelt hij de prachtigste verhalen over zijn opa Knoest in het Tivoli Theater. Daarnaast kun je hem tijdens deze dagen ook ontmoeten bij zijn brouwselkar.

Op 7, 8 en van 14 t/m 22 oktober kun je kennismaken met Wout.

Hair feathers & Glitter Tattoo

Versier je haar met mooie hair feathers. In diverse kleurtjes, met of zonder grizzly print! Ook leuk in combinatie met glitter tattoos.

Kijk bij aankomst in ons park of dit die dag wordt aangeboden.

De ontdekkingsreizigers

Ontmoet ontdekkingsreiziger Jim of Lily bij hun mysterieuze kar ✨ en word meegenomen in hun spannende verhalen. Jim of Lily komt op onderstaande dagen naar ons park. 

  • 17 april (1e Paasdag)
  • 18 april (2e Paasdag)
  • 23, 25 en 26 april (meivakantie)
  • 28 april t/m 8 mei (meivakantie)
  • 26 mei (Hemelvaart)
  • 27 mei