Entertainment in Park Tivoli

In september is er dagelijks leuk entertainment in het pretpark. Zo zijn Tiffi en Toffi aanwezig voor een Meet & Greet en je kunt in het Tivoli Theater genieten van de mooiste verhalen uit het dagboek van Knoest, de opa van Bomenfluisteraar Wout.

Daarnaast is er op zondag 10, 17 en 24 september een mimespeelster aanwezig in het park. Verder kun je met regelmaat geschminkt worden of kun je een glittertattoo of hair feather laten zetten.

* Het entertainment programma is onder voorbehoud van wijzigingen door weersomstandigheden of personeelstekort.  

Meet en Greet met Tiffi & Toffi

Tiffi en Toffi zijn de vrolijke tweeling van Amusementspark Tivoli. Ze houden van knuffelen, dansen en spelen met de kinderen. Ze lopen regelmatig in het park en je kunt tijdens een Meet & Greet met ze op de foto!

In september zijn Tiffi en Toffi dagelijks in het park te vinden.

 

Miss Mime

Op de zondagen in september kun je genieten van de mime act van Miss Mime. Miss Mime kan met haar mimiek en gebaren allerlei emoties en situaties overbrengen. Ze speelt ook in op de reacties van de bezoekers, die soms een rol krijgen in haar act. Miss Mime is een unieke artieste die je laat zien hoeveel je kunt zeggen zonder woorden!

Op zondag 10, 17 en 24 september is Miss Mime aanwezig in het park.

Het Dagboek van Opa Knoest

In het theater leest de assistent van Wout de Boomfluisteraar de spannendste verhalen voor uit het dagboek van Knoest Bosboom, de opa van Wout.

In september is er tijdens alle openingsdagen een voorstelling in het Tivoli theater.

Wout, de Bomenfluisteraar

Tijdens de herfstvakantie is de natuurvriend van Tiffi en Toffi, Wout de Bomenfluisteraar, in het park te vinden. Zo vertelt hij de prachtigste verhalen over zijn opa Knoest in het Tivoli Theater. Daarnaast kun je hem tijdens deze dagen ook ontmoeten bij zijn brouwselkar.

Op 7, 8 en van 14 t/m 22 oktober kun je kennismaken met Wout.

Hair feathers & Glitter Tattoo

Versier je haar met mooie hair feathers. In diverse kleurtjes, met of zonder grizzly print! Ook leuk in combinatie met glitter tattoos.

Kijk bij aankomst in ons park of dit die dag wordt aangeboden.

Happy Halloween

Kom tijdens Happy Halloween gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli. Happy Halloween is in seizoen 2023 op: 

  • Zaterdag 7 en zondag 8 oktober
  • Zaterdag 14 t/m zondag 22 oktober

De ontdekkingsreizigers

Ontmoet ontdekkingsreiziger Jim of Lily bij hun mysterieuze kar ✨ en word meegenomen in hun spannende verhalen. Jim of Lily komt op onderstaande dagen naar ons park. 

  • 17 april (1e Paasdag)
  • 18 april (2e Paasdag)
  • 23, 25 en 26 april (meivakantie)
  • 28 april t/m 8 mei (meivakantie)
  • 26 mei (Hemelvaart)
  • 27 mei