Entertainment

Entertainment in Park Tivoli

Tiffi en Toffi zijn terug en je kunt zelfs 1 op 1 met ze op de foto tijdens een Meet & Greet. Daarnaast kun je genieten van Toffi’s show in de speciaal hiervoor ingerichte Showtent. Ook kun je in het park (tegen betaling) terecht voor mooie hair feathers of een glitter tattoo. Uiteraard wordt ook in het entertainment rekening gehouden met de corona maatregelen.

* Het entertainment programma is onder voorbehoud van wijzigingen door weersomstandigheden of aanpassingen in de corona maatregelen.  

Happy Halloween

Kom tijdens Happy Halloween van 23 t/m 31 oktober 2021 gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli. Dagelijks kun je genieten van Toffi’s Show en Tivoli’s Griezeldisco. Daarnaast heeft Graaf Gruwelstyn de hulp van alle kinderen nodig om de vloek van het Griezelbos te verbrekenOok kun je in het park (tegen betaling) in de Pumpkin Game Gallery terecht voor Spooky Spelletjes (altijd prijs),  Heksenveertjes (hair feathers) en ‘griezelige’ glitter tattoos

Toffi's Show

Toffi wil z’n zusje Tiffi met een mooie taart verrassen. In ‘Bakkerij Tivoli’ maken ze er echter een potje van. Zal het lukken de taart op tijd klaar te krijgen? 

De show van Toffi zal plaatsvinden in de speciaal hiervoor ingerichte Showtent.

Meet en Greet

Tiffi & Toffi zijn regelmatig in het park te vinden en je kunt tijdens een Meet & Greet zelfs 1 op 1 met ze op de foto! Uiteraard op gepaste afstand 😉

Hair feathers en Glitter Tatoos

Versier je haar met mooie hair feathers. In diverse kleurtjes, met of zonder grizzly print! Al voor € 4,00 per feather (2 voor € 6,00).

Ook leuk in combinatie met een gave glitter tattoo (€ 4,00) 🤩