Happy halloween

Happy Halloween in Park Tivoli

Tiffi en Toffi Halloween

Kom gezellig griezelen tijdens Happy Halloween

8, 9, 15, 16 en van 22 t/m 28 oktober 2022

Kom tijdens Happy Halloween gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli. Zo heeft Bomenfluisteraar Wout de hulp van alle kinderen nodig om de vloek van de Bomenheks te verbreken. Verder zijn Tiffi en Toffi aanwezig in het park voor een Meet & Greet en je kunt (tegen betaling) op diverse dagen terecht voor Heksenveertjes (hair feathers) en ‘griezelige’ glitter tattoos

Pumpkin2.png

Vier een Halloween Kinderfeestje

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig? Reden voor een feestje! Vier met alle vriendjes en vriendinnetjes een griezelig leuk kinderfeestje in Amusementspark Tivoli bij Nijmegen.

Het pretpark is tijdens Halloween gezellig griezelig aangekleed en daarnaast kun je genieten van al het spannende entertainment. Je viert al vanaf slechts € 16,95 p.p. een Halloween kinderfeestje in ons park.

Halloween Tiffi

Halloween Kinderfeestje

  • Vanaf 8 oktober te reserveren
  • Entree park en midgetgolf
  • Griezelig lekkere popcorn
  • Cadeautje voor de jarige
  • ‘Ik ben jarig’ button
  • Vanaf 6 kinderen te reserveren
  • Volwassenen betalen € 10,00 entree in plaats van € 15,00 p.p*
  • Let op: In oktober is het park van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend.

€ 16,95 per kind

Happy Halloween - 2022

Ontsnap aan de boze Bomenheks in herfstachtig Tivoli

Dit najaar beleef je een spannend avontuur in Amusementspark Tivoli! In de prachtige bossen van het park in Berg en Dal sluipt een boze heks rond, die mensen omtovert tot bomen.

Gelukkig is daar Wout, de Gekke Bomenfluisteraar, die haar onheil weer ongedaan wil maken. Maar komt hij wel op tijd om Tiffi en Toffi te redden, nu de bomenheks haar slag in het park heeft geslagen? Zie het met eigen ogen in het spannende Tivoli-Theater en ontmoet de Gekke Bomenfluisteraar in levende lijve!

Naast optredens in het theater duikt deze bijzondere bomenvriend ook op in het park zelf. Hij zal je vast alles vertellen over zijn drankjes en brouwseltjes!

Halloween Tivoli