Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Op deze pagina vindt je verwijzingen naar veelgestelde vragen over diverse onderwerpen op parktivoli.nl.

Mocht het antwoord op je vraag er niet tussen staan, neem dan contact met ons op via info@parktivoli.nl of 024-6844444

Of zoek op onze website

Wat wil je van ons weten?

Toegangskaarten voor Amusemenstpark Tivoli zijn verkrijgbaar via onze online ticket pagina.

De kaarten voor Amusemenstpark Tivoli zijn alleen geldig op de datum en het dagdeel die op je toegangskaart staant vermeld.

Bij regen zijn alle attracties open, behalve de achtbaan. Deze is wegens veiligheidsoverwegingen met regen gesloten. Zodra het enigszins mogelijk is zullen onze medewerkers de achtbaan droogrijden. Verder worden de attracties na een regenbui zo snel mogelijk droog gemaakt.

Vanaf seizoen 2018 zijn wij gestart het pretpark rookvrijer te maken. Voor onze rokende bezoekers, die zeker niet worden vergeten, zijn meerdere centraal gelegen rookzones met zitgelegenheid gecreëerd. Vanaf deze zones kunnen de spelende kinderen goed in de gaten gehouden worden. Wij hopen samen met onze bezoekers een gezellige sfeer te creëren waarbij geprobeerd wordt rekening te houden met ieders belangen.

Honden zijn van harte welkom in Amusementspark Tivoli. Wel moet de hond aangelijnd zijn, mag deze niet mee in attracties en in de binnenspeeltuin. Uiteraard is het park geen uitlaatplaats en wij verwachten dat ons park dan ook netjes achtergelaten wordt.

Er is, naast de gewone toiletten, een rolstoelvriendelijk toilet en er is zoveel mogelijk rekening gehouden met de toegankelijkheid voor mindervaliden in het park en restaurant.

Amusementspark Tivoli beschikt over een EHBO-post. Deze bevindt zich bij de parkwinkel. Indien de parkwinkel gesloten is kunt u zich melden bij de kassa.

Onze frietjes zijn glutenvrij en je kunt er ook nog een lekker zakje glutenvrije ketchup bij krijgen. Tevens hebben wij over het algemeen enkele glutenvrije snacks beschikbaar (frikandel of kroket). Wel is het verstandig om dit voor je bezoek bij ons aan te geven via 024-6844444 of door te mailen naar info@parktivoli.nl. Zo ben je ervan verzekerd dat je op de dag van het bezoek een glutenvrije snack kunt nuttigen.

Vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Iemand verrassen met een leuk dagje uit? Bij onze kassa zijn cadeaubonnen te verkrijgen. Dit kan ter waarde van een bepaald bedrag. De cadeaubon is een jaar geldig na afgifte. Misschien mag jij wel mee!!

Op het pretpark zelf is dit niet mogelijk. Wel zijn er in de nabije omgeving overnachtingsmogelijkheden. Hieronder een overzicht van onze partners:

Neem vanaf Centraal Station Nijmegen buslijn 8 naar Berg en Dal. Stap uit bij halte Groot Berg en Dal. Vanaf hier is het nog 5 tot 10 minuten lopen naar Amusementspark Tivoli.
Bel het OV-Reisinformatienr: 0900-9292 (€ 0,70 p/m) voor tarieven van bus en trein naar Amusementspark Tivoli, of kijk op www.9292ov.nl.

Er kan gepind worden bij de kassa van het park, de parkwinkel, de Smulhoek en familierestaurant ‘Tivoli’s Boscafé’. Bij de kassa is het tevens mogelijk om geld op te nemen bij aankoop van een ticket of product.

Ja, rolstoelen zijn gratis beschikbaar. Er is echter wel een beperkt aantal rolstoelen per dag beschikbaar, wij raden je daarom aan tijdig een rolstoel te reserveren. Reserveren kan via telefoonnummer 024-6844444

Amusementspark Tivoli is leuk voor kinderen van 2 tot +/- 10 jaar. 

Gedurende het zomerseizoen zijn alle attracties én speeltoestellen bij de prijs inbegrepen, met uitzondering van Manneke Pis, Ezeltje strekje, het waterbalspel, de graafmachine en enkele losse (grijp)automaten.

Tijdens het zomerseizoen van Amusementspark Tivoli mag je wel eigen meegebracht eten en drinken nuttigen in het park, maar niet in het restaurant en niet op het terras van het restaurant. In het park staan genoeg picknicktafels waar je gebruik van kan maken.

Ja, online tickets zijn te scannen van een mobiel, mits het beeldscherm van de telefoon intact is en de barcode duidelijk zichtbaar is.

Op warme dagen (vanaf juni) kun je lekker sliden en afkoelen op onze waterbaan, genieten van de airco in de binnenspeeltuin en spelen in het Waterdorpje.

Kijk HIER voor meer informatie over de attracties.

Mensen met autisme kunnen op vertoon van een medische verklaring c.q. Autipas gebruikmaken van ons gereduceerde tarief voor mensen met een beperking.

Bezoekers kunnen gratis hun ticket omboeken via een link die ze via Ticketcounter ontvangen in de bestelbevestiging. Let op: er kan alleen omgeboekt worden naar een andere datum, niet naar een ander dagdeel. Dit in verband met prijsverschillen. Er wordt geen geld teruggegeven op tickets en er kan ook niet bij de kassa bijbetaald worden. Wil je toch graag een ander dagdeel komen dan zul je de tickets volledig moeten annuleren.

Wil je graag een ander dagdeel komen of kun je helemaal niet meer komen? Dan dien je de tickets te annuleren zodat jouw gereserveerde plaatsen weer beschikbaar komen voor andere bezoekers. Je kunt de tickets alleen annuleren door een e-mail te sturen naar info@ticketcounter.nl. Het annuleren van tickets is mogelijk tot het begin van het tijdslot waarvoor je gereserveerd hebt. Annuleren achteraf is niet mogelijk. Let op: Annuleren kost € 2,50 administratiekosten per geannuleerde boeking, welke wordt ingehouden op het terug te boeken bedrag.Het terugstorten van het bedrag duurt meestal enkele werkdagen. Na annuleren kun je eventueel een nieuwe reservering maken. 

Bij Amusementspark Tivoli wordt bij elke attractie duidelijk aangegeven vanaf welke lengte kinderen met- of zonder begeleiding de attractie mogen betreden. Het pretpark heeft veiligheid zeer hoog in het vaandel en zal hier dus goed (en streng) op toezien.

Voor ieders veiligheid kan het voorkomen dat er door een storing of reparatie een attractie van Amusementspark Tivoli tijdelijk wordt stilgezet. Wij vragen hiervoor uw begrip en kunnen hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. U kunt in dit geval geen aanspraak maken op restitutie of andere compensatie.

Amusementspark Tivoli besteedt veel tijd en aandacht aan het actueel houden van de site. Desondanks kan het gebeuren dat er informatie gegeven wordt die intussen verouderd is, wij doen natuurlijk ons uiterste best om dit te voorkomen maar mocht u iets opvallen wilt u ons hiervan dan op de hoogte brengen via pr@parktivoli.nl.

De informatie op de website van Amusementspark Tivoli kan tussentijds gewijzigd worden. Voor eventuele foutieve vermeldingen op de website kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden.

Amusementspark Tivoli is niet verantwoordelijk voor informatie op andere sites die betrekking hebben op Amusementspark Tivoli.

Meer weten?

Is uw vraag hiermee niet beantwoord? Stuur dan een e-mail naar: info@parktivoli.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!