Koop en reserveer je tickets

Je hebt voor je bezoek aan ons park keuze uit 2 dagdelen:

  • Ochtend van 09.30 tot 12.30 uur
  • Middag van 13.00 tot 17.00 uur

De toegang is alleen geldig voor het gekozen dagdeel. Tussen 12.30 en 13.00 uur zijn zowel pretpark als horeca gesloten in verband met de hygiënemaatregelen en dienen alle bezoekers het park te verlaten. 

Entreeprijzen 2021

 
Kinderen t/m 1 jaarGRATIS
Kinderen v.a. 2 jaar€ 10,00 (ochtend) / € 13,50 p.p. (middag)
Volwassenen€ 10,00 (ochtend) / € 13,50 p.p. (middag)
60+€   8,00 (ochtend) / € 10,00 p.p. (middag)
Mindervaliden€   8,00 (ochtend) / € 10,00 p.p. (middag)
Parkeren (niet online)€   3,00 per auto (op drukke dagen)

 Koop nu je online tickets

 

*= Mindervaliden zijn zij, die over een zodanige zelfredzaamheid beschikken dat zij niet in staat zijn zonder begeleiding het park en/of de attracties te bezoeken. Zij mogen max. 2 begeleiders voor de gereduceerde prijs meenemen.


CORONA

Bekijk HIER alvast alle maatregelen, richtlijnen en belangrijke informatie om je bezoek veilig te laten verlopen.

Wanneer 'ALLEEN TIJDSLOTTICKET' reserveren? 

  • Ben jij al in het bezit van een ticket? Heb jij een vrijkaart of een cadeaubon? Reserveer dan een 'alleen tijdslotticket'. 
  • Wanneer je tickets koopt via de website, reserveer je automatisch het tijdslot waar je tickets voor koopt. Het is dan niet nodig een 'alleen tijdslotticket' te reserveren. Het 'alleen tijdslotticket'  is te reserveren voor bezoekers die in het bezit zijn van een vrijkaart of een cadeaubon.
De recente versoepelingen zijn fijn maar doordat wij een compact park zijn kunnen wij door de 1,5 meter afstand maatregel nog steeds maar een beperkt aantal bezoekers toelaten en zal ons park niet over kunnen gaan op dagtickets en blijven wij met dagdelen werken.