Tickets

Koop en reserveer je tickets

Momenteel is Amusementspark Tivoli voor de winterperiode gesloten. We hopen jullie vanaf april 2022 weer te mogen begroeten in ons pretpark. 

Tot dan!

Vooraf online reserveren blijft VERPLICHT
Vooraf online reserveren en betalen blijft voor iedereen noodzakelijk om teleurstellingen aan de poort te voorkomen.

Voor alle bezoekers (van 2 jaar en ouder) moet er vooraf online gereserveerd worden. Voor kinderen jonger dan 2 jaar hoeft niet gereserveerd te worden.

Let op: in de herfstvakantie regio Zuid (van 23 t/m 31 oktober) is het pretpark dagelijks geopend van 12.00 – 17.00 uur. In de ochtend is het pretpark dan gesloten. Je betaalt hiervoor het reguliere middagtarief van € 13,50 p.p.. Dat is gratis een uur langer spelen in het leukste pretpark!

Geen coronatoegangsbewijs voor je bezoek aan ons park
Om ons pretpark te bezoeken heb je geen coronatoegangsbewijs of negatief testbewijs nodig omdat ons park een doorstroomlocatie is. In verband met de huidige maatregelen is de binnenspeeltuin tijdelijk gesloten. Op regendagen zullen we de binnenspeeltuin wel openen, maar deze is dan alleen toegankelijk op vertoon van een coronatoegangsbewijs of testbewijs (voor bezoekers van 13 jaar en ouder).

Bekijk HIER alvast alle maatregelen, richtlijnen en belangrijke informatie om je bezoek veilig te laten verlopen.

Veelgestelde vragen over online tickets

Indien de datum waarop je wil komen grijs gekleurd is, dan zijn daar helaas geen tickets voor te verkrijgen. Let op: Het park is nog tot en met 31 oktober 2021 dagelijks geopend. Vanaf 1 november is het park gesloten voor de winterperiode.

Bezoekers kunnen gratis hun ticket omboeken via een link die ze via Ticketcounter ontvangen in de bestelbevestiging.

Let op: Het park is nog tot en met 31 oktober 2021 dagelijks geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. 

Het is niet mogelijk om de tickets om te boeken voor een datum na 1 november. Het park zal dan gesloten zijn voor de winterperiode. 

Wil je graag een ander dagdeel komen of kun je helemaal niet meer komen? Dan dien je de tickets te annuleren zodat jouw gereserveerde plaatsen weer beschikbaar komen voor andere bezoekers. Je kunt de tickets alleen annuleren door een e-mail te sturen naar info@ticketcounter.nl. Het annuleren van tickets is mogelijk tot het begin van het tijdslot waarvoor je gereserveerd hebt. Annuleren achteraf is niet mogelijk. Let op: Annuleren kost € 2,50 administratiekosten per geannuleerde boeking, welke wordt ingehouden op het terug te boeken bedrag.Het terugstorten van het bedrag duurt meestal enkele werkdagen. Na annuleren kun je eventueel een nieuwe reservering maken. 

Ben jij al in het bezit van een ticket? Heb jij een vrijkaart of een cadeaubon? Reserveer dan voor het aantal personen waarvoor je de vrijkaart of cadeaubon wil in wisselen via ‘inwisselen vrijkaart/cadeaubon’. Met deze online reservering, en de in te leveren cadeaubon of vrijkaart kom je dan naar de kassa van het park.