Entreeprijzen

Momenteel is het alleen mogelijk om online tickets voor het pretpark te bestellen. We hanteren een maximaal aantal bezoekers per dag in verband met de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. Daarom vragen wij ALLE bezoekers (ook abonnementhouders en bezoekers met kortingsbonnen / vrijkaarten) voorafgaand aan hun bezoek een dagdeel te reserveren.

Je hebt voor je bezoek aan ons park keuze uit 2 dagdelen:

  • Ochtend van 10.00 tot 13.00 uur
  • Middag van 13.30 tot 17.30 uur

De toegang is alleen geldig voor het gekozen dagdeel. Tussen 13.00 en 13.30 uur zijn zowel pretpark als horecagesloten in verband met de hygiënemaatregelen. 

Bekijk HIER alvast alle nieuwe maatregelen, richtlijnen en belangrijke informatie om je bezoek veilig te laten verlopen.

Entreeprijzen 2020

 
Kinderen t/m 1 jaarGRATIS
Kinderen v.a. 2 jaar€ 10,00 (ochtend) / € 12,50 p.p. (middag)
Volwassenen€ 10,00 (ochtend) / € 12,50 p.p. (middag)
60+€   7,50 (ochtend) / €   7,50 p.p. (middag)
Mindervaliden€   7,50 (ochtend) / € 10,00 p.p. (middag)
Parkeren (niet online)€ 2,00 per auto (op drukke dagen)

*= Mindervaliden zijn zij, die over een zodanige zelfredzaamheid beschikken dat zij niet in staat zijn zonder begeleiding het park en/of de attracties te bezoeken. Zij mogen max. 2 begeleiders voor de gereduceerde prijs meenemen.


Koop en reserveer je tickets


Ik heb een kortingsbon

Ben je in het bezit van een kortingsbon met je abonnement van een ander (pret)park? Stuur dan een mail naar sales@parktivoli.nl of bel naar +31(0)24-6844444 voor een kortingscode. LET OP: abonnementhouders van Aquazoo, Beekse Bergen, Hemelrijk, Dierenrijk, Drakenrijk, Het Run, Julianatoren, Plopsa, Wunderland Kalkar en ZooParc Overloon krijgen € 2,50 korting op de reguliere tarieven van € 10,-/€ 12,50 p.p. Alle overige kortingen die op de eerder verstrekte kortingsbonnen staan zijn in overleg met onze partnerparken komen te vervallen.

Abonnementhouders van Avifauna en DippieDoe krijgen eenmalig gratis entree. Zij hoeven alleen een tijdslotticket te reserveren en op vertoon van hun abonnement en kortingsbon krijgen ze eenmalig gratis entree.

Ben je in het bezit van een actieticket van Jumbo Dagje Uit? Dan hoef je niet te reserveren, maar krijg je direct toegang tot het park op de datum én dagdeel dat op dit actieticket staat vermeld. 


Ik heb al een online ticket of vrijkaart

Ben je in het bezit van een online ticket of vrijkaart? Reserveer dan HIER je bezoek. Hiervoor is een aparte ticket knop aangemaakt genaamd 'Tijdslotticket'. Je dient de reservering én je online ticket / vrijkaart mee te nemen naar de kassa van het park. 

Wil jij je reservering annuleren? Mensen met tijdslottickets (voor vrijkaarten bv.) kunnen hun tickets kosteloos annuleren of verplaatsen via de bevestigingsmail die zij bij de tickets ontvangen. Daarin staat een link, waar zij op kunnen klikken om dit te doen. Dit geldt echter wel voor de gehele bestelling. 


Ik heb een abonnement

Het is voor onze abonnementhouders in verband met de beperkte capaciteit helaas niet meer mogelijk om spontaan langs te komen. Ook abonnementhouders zullen moeten reserveren. Hiervoor is een aparte ticket knop aangemaakt genaamd 'Abonnementhouders'. Je dient de reservering én je abonnementspas mee te nemen naar de kassa van het park. 

Wil jij je reservering annuleren?  Abonnementhouders kunnen hun tickets kosteloos annuleren of verplaatsen via de bevestigingsmail die zij bij de tickets ontvangen. Daarin staat een link, waar zij op kunnen klikken om dit te doen. Dit geldt echter wel voor de gehele bestelling.


Ik wil mijn online tickets annuleren / omboeken

Het kan natuurlijk voorkomen dat je bezoek aan ons park niet door kan gaan. Tickets kunnen helaas niet naar een andere datum omgeboekt worden omdat er een exclusieve plek voor jou gereserveerd is in ons park. Deze plek moet weer vrijgegeven worden voor andere bezoekers en dit kan alleen door middel van het annuleren van het ticket. Hiervoor vragen wij € 2,50 annuleringskosten per boeking. Deze kosten zullen van het terug te boeken bedrag ingehouden worden. Vervolgens kun je een nieuwe reservering op een andere datum maken. 

Je kunt tickets alleen annuleren door een mail te sturen naar info@ticketcounter.nl. Telefonisch zijn zij te bereiken op +31 (0)10 751 64 00.

Abonnementhouders en mensen met tijdslottickets (voor vrijkaarten bv) kunnen hun tickets kosteloos annuleren of verplaatsen via de bevestigingsmail die zij bij de tickets ontvangen. Daarin staat een link, waar zij op kunnen klikken om dit te doen. Dit geldt echter wel voor de gehele bestelling.