Entreeprijzen

Momenteel is het alleen mogelijk om online tickets voor het pretpark te bestellen. We hanteren een maximaal aantal bezoekers per dag in verband met de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. Daarom vragen wij ALLE bezoekers (ook abonnementhouders en bezoekers met kortingsbonnen / vrijkaarten) voorafgaand aan hun bezoek een dagdeel te reserveren.

Je hebt voor je bezoek aan ons park keuze uit 2 dagdelen:

  • Ochtend van 10.00 tot 13.00 uur
  • Middag van 13.30 tot 17.30 uur

De toegang is alleen geldig voor het gekozen dagdeel. Tussen 13.00 en 13.30 uur zijn zowel pretpark als horecagesloten in verband met de hygiënemaatregelen. 

Bekijk HIER alvast alle nieuwe maatregelen, richtlijnen en belangrijke informatie om je bezoek veilig te laten verlopen.

Entreeprijzen 2020

 
Kinderen t/m 1 jaarGRATIS
Kinderen v.a. 2 jaar€ 10,00 (ochtend) / € 12,50 p.p. (middag)
Volwassenen€ 10,00 (ochtend) / € 12,50 p.p. (middag)
60+€   7,50 (ochtend) / €   7,50 p.p. (middag)
Mindervaliden€   7,50 (ochtend) / € 10,00 p.p. (middag)
Parkeren (niet online)€ 2,00 per auto (op drukke dagen)

*= Mindervaliden zijn zij, die over een zodanige zelfredzaamheid beschikken dat zij niet in staat zijn zonder begeleiding het park en/of de attracties te bezoeken. Zij mogen max. 2 begeleiders voor de gereduceerde prijs meenemen.


Koop en reserveer je tickets


Ik heb een kortingsbon of vrijkaart

Ben je in het bezit van een kortingsbon of vrijkaart? Neem dan contact op via sales@parktivoli.nl voor een digitale kortingscode. Ben je in het bezit van een actieticket van Jumbo Dagje Uit? Dan hoef je niet te reserveren, maar krijg je direct toegang tot het park op de datum én dagdeel dat op dit actieticket staat vermeld.