Koop hier je toegangskaarten met korting!

Wil je het liefst gelijk naar binnen zonder in de rij bij de kassa te moeten staan? Bestel dan online je toegangskaarten (op datum) en profiteer van korting per kaartje!

Maak hieronder je keuze door op de afbeelding te klikken:

Overige prijzen (niet online te verkrijgen)

  • Bezoekers met een beperking - € 9,75 p.p.*
  • Parkeren - € 2,00 per auto
  • Bliksem STUNT tarief - € 8,50 p.p. (zie meer info hieronder)

*= Beperkt zijn zij, die over een zodanige zelfredzaamheid beschikken dat zij niet in staat zijn zonder begeleiding het park en/of de attracties te bezoeken. Bezoekers met een handicap mogen max. 2 begeleiders voor de gereduceerde prijs meenemen.


Bliksem STUNT tarief

Wil of kun je niet de hele dag naar ons park komen? Bezoek dan tussen 15.30 en 17.00 uur het park en ontvang maar liefst € 6,25 korting op de reguliere entreeprijs van € 14,75 p.p. Je betaalt dus maar € 8,50 p.p.!*  

*Het tijdstip van 15.30 uur wordt strikt gehanteerd en dit actietarief is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen.


€ 50,- korting op je Tivoli-gezinsabonnement

Vier jij vakantie in eigen land? Met het voordelige Vakantieabonnement kun je van 6 juli t/m 27 oktober 2019 onbeperkt genieten van alle attracties, speeltoestellen, entertainment en gezelligheid. Bovendien krijg je met je abonnement vele kortingen bij diverse andere parken. De abonnementen zijn online te boeken en te betalen. 

Lees meer


Cadeaubon

Iemand verrassen met een leuk dagje uit? Bij onze kassa zijn cadeaubonnen te verkrijgen. En misschien mag jij wel mee!!

Geen tijd om een cadeaubon bij de kassa te halen? Koop dan online een cadeauticket zonder prijs.


Combiticket Tivoli & Pannenkoekenboot 

Combineer een bezoek aan Amusementspark Tivoli met de Pannenkoekenboot en sluit een plezierige dag spelen af met een boottocht en pannenkoeken eten!

Lees meer


Fletcher Kids for Free-arrangement

Kun je geen genoeg krijgen van Amusementspark Tivoli? Boek dan een 3-daags 'Kids for Free' arrangement bij één van de deelnemende hotels in de buurt van het park.

Lees meer