Openingstijden Amusementspark Tivoli

Momenteel is Amusementspark Tivoli gesloten.

Amusementspark Tivoli is tussen 4 april t/m 25 oktober 2020 weer geopend gedurende openingstijden. Zodra de openingstijden voor het zomerseizoen bekend zijn zullen ze hieronder geplaatst worden.

Tivoli’s Boscafé is van 23 november 2019 t/m 1 maart 2020 geopend op vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Tivoli’s Boscafé is tevens in de schoolvakanties geopend op aangepaste dagen en tijden. Kaartjes voor Tivoli's Boscafé zijn alleen bij de entree te verkrijgen en niet online. 

Vanaf 4 april 2020 zal het gehele pretpark weer geopend zijn.


NIEUW - TIVOLI'S BOSCAFÉ
In de winterperiode (23 november 2019 t/m 1 maart 2020) is op vrijdagmiddag, zaterdag en zondag Tivoli's Boscafé geopend (NIEUW). In een gezellige, bosrijke omgeving kun je genieten van het overheerlijke eten in het restaurant, terwijl de kids (tegen betaling) van de binnenspeeltuin, diverse speeltoestellen en 4 attracties van Park Tivoli gebruik kunnen maken. 

Ook is er een oefen schaatsbaantje om te leren schaatsen en er staan Legotafels, Playstations en een knutseltafel klaar om de kinderen te vermaken. In het openingsweekend en in de kerst- en carnavalsvakantie is er entertainment en regelmatig zal er worden geschminkt

Zonder kinderen op pad en trek in lekkers na een flinke wandeling of fietstocht? Dan ben je ook van harte welkom om alleen iets te eten of te drinken, want volwassenen hebben gratis entree tot Tivoli's Boscafé.

Ook voor kinderfeestjes, groepsuitjes, vergaderingen, koffietafelsof familiefeesten is Tivoli's Boscafé een unieke locatie.  

Ontdek hier Tivoli's Boscafé!