Familierestaurant 'Tivoli's Boscafé'

In Familierestaurant Tivoli’s Boscafé kun je in een gezellige, bosrijke omgeving heerlijk eten, ontspannen én spelen. Wij hebben diverse ambachtelijke gerechten op het menu staan. 

Het restaurant is een sfeervolle, bosrijke locatie voor zowel een smakelijk kopje koffie als lekker tafelgrillen voor jong en oud. Kinderen spelen GRATIS in de binnenspeeltuin en kunnen genieten van uniek entertainment. Het restaurant mét binnenspeeltuin is deze winter geopend in de weekenden.

Bekijk Tivoli's Boscafé


Kom gezellig Bosgrillen

Deze winter kun je in Familierestaurant ‘Tivoli’s Boscafé’ komen Bosgrillen. Het tafelgrillen is voor zowel volwassenen en kinderen een gezellig uitje. Wij zorgen voor verse ingrediënten en je mag zelf aan tafel je eigen vlees grillen.

Het arrangement bestaat uit een soepje vooraf met lekker vers oerbrood en kruidenboter. Daarna heb je keuze uit diverse soorten vlees en groenten voor op de grill. Hierbij serveren wij diverse sausjes, oerbrood, rauwkost en knapperige frietjes. Uiteraard komen wij regelmatig langs om te kijken of alles nog naar wens is. De binnenspeeltuin is extra lang geopend zodat er lekker doorgespeeld kan worden. 

Bosgrill-arrangement


Spelen is altijd gratis

In de winterperiode is onze binnenspeeltuin in de weekenden geopend. De binnenspeeltuin is geschikt voor kinderen tot een jaar of 10. Zij mogen GRATIS komen klimmen en klauteren. Ook zijn er diverse ballenbakken, glijbanen, grote blokken, Lego tafels en spelautomaten in de binnenspeeltuin te vinden. Even relaxen tussen het spelen door? Op grote zitzakken kun je heerlijk ontspannen televisie te kijken of een boekje lezen. 

Verder is er regelmatig leuk entertainment in het restaurant.

Alle activiteiten


Genieten van ambachtelijk eten

Begin je dag in ons restaurant met een lekker kopje koffie of thee en een American Cookie of vers afgebakken saucijzenbroodje. Of gewoon zin in wat te ‘snacken’? Geniet dan van een heerlijke schaal vol nachos met chilisaus en kaas uit de oven.

Heb je trek in even net iets meer? Geniet dan van oerbrood met rundercarpaccio, een 12-uurtje of oerbrood warme brie. Ook kun je hier terecht voor heerlijke menu’s zoals een kipsatémenu, een dubbele Angus cheeseburger menu of een Tiffi & Toffi kidsbox met verrassing!

Menukaart