Restaurant

Begin je dagje Tivoli met een lekker kopje koffie of thee en een American Cookie of vers afgebakken saucijzenbroodje. Tussen het spelen door kom je weer even in het restaurant voor nachos met chilisaus en kaas uit de oven. 

Heb je trek in even net iets meer? Geniet dan van oerbrood met rundercarpaccio, een 12-uurtje of oerbrood gezond. Ook kun je hier terecht voor heerlijke menu's zoals een kipsatémenu, een dubbele Angus cheeseburger menu of een Tiffi & Toffi kidsbox met verrassing! 

Liever iets kouds? Neem dan een smoothie, softijsje, slush of een kinderverrassingsbeker met softijs en een verrassing. 

Ook ontbreekt snoep niet in het restaurant. Van chips, popcorn en suikerspin tot lolly's en fruitkabels. Er is voor elk wat wils. 

Tot ongeveer een kwartier na sluiting van het park is het mogelijk om bij 'De Wigwam' wat lekkers te bestellen en het daarna in alle rust in het restaurant of terras op te eten. 

Allergeneninformatie? Vraag ernaar bij de kassa van het restaurant.

Let op: eigen consumpties zijn niet toegestaan in het restaurant, bijbehorend terras en de binnenspeeltuin. In het park zijn voldoende picknickmogelijkheden. 

Menukaart

Ook zo nieuwsgierig wat er allemaal voor een lekkers te verkrijgen is in het restaurant? Neem snel een kijkje op onze menukaart.