Familierestaurant 'Tivoli's Boscafé'

In een gezellige, bosrijke omgeving kun je genieten van het overheerlijke eten in ons vernieuwde familierestaurant Tivoli's Boscafé. Begin je dagje Tivoli met een lekker kopje koffie of thee en een American Cookie of vers afgebakken saucijzenbroodje. Tussen het spelen door kom je weer even in het restaurant voor nachos met chilisaus en kaas uit de oven. 

Heb je trek in even net iets meer? Geniet dan van oerbrood met rundercarpaccio, een 12-uurtje of oerbrood warme brie. Ook kun je hier terecht voor heerlijke menu's zoals een kipsatémenu, een dubbele Angus cheeseburger menu of een Tiffi & Toffi kidsbox met verrassing! 

Liever iets kouds? Neem dan een smoothie, softijsje, slush of een kinderverrassingsbeker met softijs en een verrassing. Ook ontbreekt snoep niet in het restaurant. Van chips, popcorn en suikerspin tot lolly's. Er is voor elk wat wils. 

Tot ongeveer een kwartier na sluiting van het park is het mogelijk om bij 'Tivoli's Boscafé' wat lekkers te bestellen en het daarna in alle rust in het restaurant of terras op te eten. 

Ook voor kinderfeestjes, groepsuitjes, vergaderingen, koffietafels of familiefeesten is Tivoli's Boscafé een unieke locatie.  

Allergeneninformatie? Vraag ernaar bij de kassa van het restaurant.

Let op: eigen consumpties zijn niet toegestaan in het restaurant, bijbehorend terras en de binnenspeeltuin. In het park zijn voldoende picknickmogelijkheden. 


Groepsarrangementen

Met je familie of groep een lekker hapje eten in ons park? Dat kan! Voor groepen hebben wij leuke en voordelige arrangementen samengesteld. Maak je dag compleet met heerlijk smikkelpakket (vanaf 20 personen te reserveren). Op zoek naar net iets meer? Al vanaf 10 personen kun je kiezen voor een heerlijk Bostafel arrangement.

Het is uiteraard ook mogelijk om een arrangement op maat te maken. Of het nou gaat om koffie met gebak, lunch of diner, wij denken graag met je mee. Neem hiervoor contact op via +31(0)24 684 44 44 of sales@parktivoli.nl.

Onderstaande tarieven zijn alleen geldig bij gelijktijdige betaling en binnenkomst van de hele groep en zijn exclusief entree voor Amusementspark Tivoli

Bostafel arrangement
(te reserveren vanaf 10 personen)
- 2 x koffie, thee of sap
- Keuze uit 2 soorten soep
- Diverse broodsoorten
- Diverse soorten beleg (zoet/hartig)
- Bourgondische kroket
Van 10-19 personen: € 12,75 p.p. 
Vanaf 20 personen: € 11,50 p.p.
Groepssmikkel kind
(te reserveren vanaf 20 personen)
Friet mayo + snack, flesje Fruit shoot en een verrassing
€ 5,50 p.p.
Groepssmikkel volwassene
(te reserveren vanaf 20 personen)
Friet mayo + snack + petfles frisdrank (0,5 L)
€ 6,50 p.p.

Menukaart

Ook zo nieuwsgierig wat er allemaal voor een lekkers te verkrijgen is in het restaurant?
Neem hieronder alvast een kijkje op onze menukaart.