IMG_1943

Sleutelhangers en magneten

Neem je favoriete pretpark mee naar huis met de nieuwste collectie sleutelhangers en magneten van Amusementspark Tivoli.

Stel je voor dat je elke dag een beetje plezier en opwinding van Amusementspark Tivoli met je meedraagt, waar je ook gaat. Dankzij de fonkelende nieuwe aanwinsten in de Parkwinkel van Tivoli, is dat nu mogelijk! Vanaf nu kun je jezelf trakteren op de nieuwste sleutelhangers en magneten van het pretpark.

Wil jij jouw sleutelbos een vleugje vrolijkheid geven? Kies dan uit diverste opties, waaronder sleutelhangers van onze vrolijke mascottes, Tiffi en Toffi, of het duo dat samen een ritje maakt in een achtbaankarretje. Deze kleine maar krachtige accessoires zullen je dagelijkse routine direct opfleuren met hun speelse uitstraling.

En voor degenen die hun koelkast willen transformeren tot een eerbetoon aan ons pretpark, hebben we prachtige magneten beschikbaar. Van het iconische Tivoli-logo tot foto’s van onze meest geliefde attracties, elk stukje straalt de opwinding uit die je voelt wanneer je het park bezoekt.

Of je nu een souvenir voor jezelf zoekt of cadeau wilt geven aan een vriend of familielid, deze nieuwe collectie heeft voor elk wat wils. Dus waar wacht je nog op? Kom voor vertrek langs bij de Parkwinkel en neem een stukje Tivoli mee naar huis!

Bekijk ook