IMG_1870

Familieschommel voor jong en oud

Ontdek onze nieuwste toevoeging aan Amusementspark Tivoli: de Familieschommel!

De schommel is onlangs geopend door niemand minder dan Tiffi & Toffi, samen met enthousiaste kinderen en biedt ruimte voor meerdere personen, zodat je gezellig met vrienden en familie kunt genieten van het schommelen.

Gelegen tussen de buggybaan en de botsauto’s, vervangt deze schommel de vroegere botsboten en biedt nu een plek voor families om samen plezier te hebben. Onder de schommel, in zacht kunstgras, vind je schattige lieveheersbeestjes.

Het heeft even geduurd om deze ruimte een passende invulling te geven, maar we zijn trots op het resultaat: een extra speeltoestel waar iedereen van kan genieten. Dus kom langs, beleef plezier en maak mooie herinneringen op de nieuwe Familieschommel van Amusementspark Tivoli!

IMG_1868
IMG_1869

Bekijk ook