Attracties archief

Archieven: Attracties

Familieschommel

Spring op onze familieschommel en beleef samen onvergetelijke momenten! Met ruimte voor meerdere personen, is er plezier voor iedereen. Laat de wind door je haren waaien terwijl je samen geniet van het schommelen. Lengterestrictie: geen.

Bekijk attractie »

Choco Kopjes

Kom ook draaien, zwaaien en gillen in de Choco Kopjes. De kopjes staan op het achterterrein en hier is voldoende zitgelegenheid voor ouders zodat zij eenvoudig een oogje in het zeil kunnen houden. Maar het is natuurlijk nog leuker om samen met je kind deze nieuwe attractie te ontdekken! Lengterestrictie: minimaal 80 cm, tussen 80 en 90 cm alleen onder begeleiding van

Bekijk attractie »
Ezeltje strekje

Ezeltje Strekje

He, waar ken ik de ezel van… Ja ja, Park Tivoli en de Efteling hebben exclusief het ezeltje strekje. Deze ezel poept gouden munten uit als je er wat centjes in doet (€ 0,50)

Bekijk attractie »

Zweefmolen

Ga zitten in een van de stoeltjes, zit de sluiting vast…oké…daar gaan we met de voetjes van de vloer zweven we rond. Lengterestrictie: minimaal 95 cm en maximaal 140 cm.

Bekijk attractie »

Western Express

Oh kijk, daar komt de Western Express! Even wachten… ja, stap maar in. Wil je ook een keer machinist zijn, dat kan in de Western Express. Zodra de passagiers ingestapt zijn geeft de machinist een seintje… en daar gaan we! Lengterestrictie: tot 95 cm alleen onder begeleiding van een volwassene. Daarboven vrij toegang.

Bekijk attractie »

Trampolines

Wie kan er het hoogst springen? Er staan meerdere trampolines naast elkaar, dus doe een wedstrijdje of spring als een acrobaat. Lengterestrictie: minimaal 80 cm.

Bekijk attractie »

Toffi’s Bouwplaats

Speel jij net als Toffi ook zo graag met houten planken? Bouw dan je eigen hut in Toffi’s Bouwplaats! Steek je handen uit de mouwen en ga zelf ook lekker bouwen. Lengterestrictie: geen.

Bekijk attractie »