Entertainment in Park Tivoli

Tot en met 29 augustus is er dagelijks leuk entertainment in het pretpark. Daarna is er alleen in de weekenden entertainment.* 

Tiffi en Toffi zijn terug en je kunt zelfs 1 op 1 met ze op de foto tijdens een Meet & Greet. Daarnaast kun je genieten van Toffi's show in de speciaal hiervoor ingerichte Showtent. Ook kun je in het park (tegen betaling) terecht voor mooie hair feathers of een glitter tattoo. Uiteraard wordt ook in het entertainment rekening gehouden met de corona maatregelen.

* Het entertainment programma is onder voorbehoud van wijzigingen door weersomstandigheden of aanpassingen in de corona maatregelen.  


Toffi's Show


Toffi wil z'n zusje Tiffi met een mooie taart verrassen. In 'Bakkerij Tivoli' maken ze er echter een potje van. Zal het lukken de taart op tijd klaar te krijgen? 

De show van Toffi zal plaatsvinden in de speciaal hiervoor ingerichte Showtent.


Meet & Greet

Tiffi & Toffi zijn regelmatig in het park te vinden en je kunt tijdens een Meet & Greet zelfs 1 op 1 met ze op de foto! Uiteraard op gepaste afstand 😉


Hair feathers 🌈

Versier je haar met mooie hair feathers. In diverse kleurtjes, met of zonder grizzly print! Al voor € 4,00 per feather (2 voor € 6,00).

Ook leuk in combinatie met een gave glitter tattoo (€ 4,00) 🤩