Actie scholen in gemeente Berg en Dal

Wat is er nou leuker dan met je hele klas op stap te gaan. En wat nou als er in je eigen gemeente een pretpark is! 

Voor alle basisscholen in de gemeente Berg en Dal* hanteert Park Tivoli in seizoen 2024 een speciaal actietarief:

2 uur genieten van alle attracties en speeltoestellen in het leukste pretpark voor kids voor slechts € 7,50 p.p.

Toch liever een hele dag komen spelen in ons pretpark? Dat kan natuurlijk ook! Kijk HIER voor de reguliere schoolreistarieven. 

*Scholen die vallen binnen de gemeente Berg en Dal zijn: Basisschool Titus Brandsma, CBS Adelbrecht-Windekind, Basisschool op de Heuvel, OBS De Sieppe, Basisschool ’t Vossenhol, Kindcentrum Op de Horst, Basisschool Breedeweg, SBO Carolusschool, Basisschool de Biezenkamp, Basisschool Op Weg, ’t Bijenveld, St. Laurentius en de St. Martinusschool.

Actietarief scholen Berg en Dal 2024

Onderstaande schoolreistarieven (vanaf 20 personen) zijn inclusief:

Entree pretpark

2 uur spelen tussen 11.00 en 17.00 uur

Gratis parkeren

Achtbaan

Entree pretpark

11
7
50
  • Entree pretpark
Patat

Entree + Pakket 1

14.25
10
75
  • Entree pretpark
  • Friet met saus
Patat met snack

Entree + Pakket 2

15.75
12
25
  • Entree pretpark
  • Friet met saus
  • Snack**
DEN HAAG - De Raket, het waterijsje van Ola met de smaken framboos, sinaasappel en ananas, viert het 50-jarig jubileum. ANP VALERIE KUYPERS

Uitbreiding

  • Waterijsje (€ 1,25)
  • Kan ranja (€ 6,00)

Bovenstaande tarieven zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. In de bevestiging van de reservering staan de juiste prijzen vermeld.

**Keuze uit kroket, frikandel of kaassoufflé (vegetarisch). Er zijn op aanvraag glutenvrije snacks verkrijgbaar. Voor overige dieetwensen neem contact op met sales@parktivoli.nl

Griezelbos

Waarom Park Tivoli het leukste schoolreisje is...

Een betaalbaar schoolreisje

Leuke attracties én speeltoestellen

Zeer overzichtelijk, veilig en kindvriendelijk

Nauwelijks wachtrijen

Binnenspeeltuin bij regen en verkoeling bij hitte

Gratis parkeren voor schoolreisjes

Reserveren?

Om gebruik te kunnen maken van de schoolreistarieven is reserveren verplicht. Dit geldt voor zowel entree als de uitbreidingen. Niet gereserveerd en toch het park bezoeken met je school? Dan gelden de reguliere prijzen of geldt een toeslag. Schoolreisjes zijn niet mogelijk in het weekend, tijdens feestdagen en schoolvakanties. 

Bestaat jouw schoolreisje uit minder dan 20 personen, heb je speciale (dieet)wensen of vragen? Neem contact op via sales@parktivoli.nl of telefonisch via +31(0)24-6844444.

"We gaan op schoolreisje naar Park Tivoli!"

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bekijk hieronder wat handig is te weten voor een zorgeloos schoolreisje naar het leukste pretpark voor basisschoolkinderen!

Harm2

Praktische informatie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bekijk dan ook alle praktische informatie en voorwaarden die kan helpen om het schoolreisje zorgeloos te laten verlopen.

Plattegrond zomer

Waar vind je wat?

Nieuwsgierig geworden naar hoe ons pretpark eruit ziet? Alvast bekijken waar je alle attracties en speeltoestellen kunt vinden of waar de toiletten zijn? Neem dan een kijkje op onze plattegrond.

Kleurplaat algemeen 2022

Kleurplaat actie

Wanneer de kinderen de Tivoli kleurplaat mooi inkleuren en op de dag van het schoolreisje bij onze kassa inleveren, maken ze kans op een leuke verrassing!