Shows & Evenementen - seizoen 2019

Laat je verrassen door alle supercoole attracties, speeltoestellen en activiteiten en het hele seizoen zal bol staan van shows en evenementen! Natuurlijk zijn Tiffi & Toffi ook regelmatig in het park. Misschien ontmoet jij ze wel.

Let op: er is niet elke dag entertainment in het park aanwezig. Op de dagen dat er geen entertainment in het park aanwezig is, zijn er online tickets te verkrijgen met extra korting. 

Leuk entertainment in de zomervakantie

In alle weekenden kun je genieten van Tiffi's Show en Toffi's Show en van 20 juli t/m 11 augustus zijn de shows zelfs dagelijks in het park te zien.

Tevens is er een Meet & Greet met Tiffi of Toffi na de show. Op 31 juli én 7 augustus pakken we nog extra uit met het evenement 'Tivoli Pakt Uit!' 

Bekijk snel het zomerprogramma! 

 


Shows

De shows zijn te zien in alle weekenden, feestdagen, in de zomervakantie (van 20 juli t/m 11 augustus) en in de herfstvakantie (van 12 t/m 20 oktober)  in het park

Tiffi's Show

Tiffi gaat in haar eigen show op zoek naar magie in haar leven. Zal het muziekdoosje van opa haar hier misschien bij kunnen helpen? 

Toffi's Show

Toffi wil z'n zusje Tiffi met een mooie taart verrassen. In 'Bakkerij Tivoli' maken ze er echter een potje van. Zal het lukken de taart op tijd klaar te krijgen? 


Evenementen

Regelmatig zijn er leuke evenementen in ons park. 

Tivoli Pakt Uit!

21/22 april | 30/31 mei
9/10 juni | 31 juli | 7 augustus

'Tivoli Pakt Uit!' is één van de leuke evenementen die dit seizoen zal plaatsvinden.

Kijk HIER voor alle activiteiten.

 

Verjaardag Tiffi & Toffi

Heb jij ook zo'n zin in de verjaardag van Tiffi & Toffi? Zaterdag 15 juni is het eindelijk zover en het wordt een groot feest!

Bekijk hier het volledige feestprogramma!

Happy Halloween

12 t/m 20 oktober

Kom tijdens de herfstvakantie gezellig griezelen. Het park is omgetoverd in Halloweensfeer en dagelijks kun je genieten van Tiffi & Toffi's 'Halloween Feest' in het park en pompoen snijden (tegen betaling)!

Halloween Party

18 t/m 20 oktober