Shows, evenementen en verrassingen!

Amusementspark Tivoli bestaat dit jaar maar liefst 60 jaar en viert feest met jong en oud! Laat je verrassen door alle supercoole attracties, speeltoestellen en activiteiten en het hele seizoen zal bol staan van shows, evenementen en verrassingen! Natuurlijk zijn Tiffi & Toffi iedere dag in het park. Misschien ontmoet jij ze wel.

Shows

Hoera, Tivoli 60 jaar!

Wow, Tivoli bestaat dit jaar maar liefst 60 jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden! In de dagelijkse feestshow zal er een speciale verrassing onthuld worden...

Superheld & Filmster Academie

Word een echte superheld of filmster! Tijdens de Filmster Academie help je een film te maken en tijdens de Superheld Academie ga je als superheld mee op avontuur. Je kunt dagelijks aan één van de academies deelnemen.

Verrassing!

Regelmatig zijn er leuke activiteiten als extra verrassing in het park te vinden zoals schminken, disco en bingo.

 

Evenementen

Tiffi & Toffi's Verjaardag

Kom op zaterdag 9 juni de verjaardag van Tiffi & Toffi vieren met tal van leuke verrassingen. Het wordt een groot feest voor iedereen!

Tivoli's Zomercarnaval

Van 23 juli t/m 12 augustus is het Zomercarnaval in Tivoli! Geniet van tropische sferen in het park, kom verkleed en loop o.a. mee in de swingende Zomerparade.

Het park is tijdens Zomercarnaval verdeeld in 3 themagebieden: Hawaii, Mexico en Brazilië. Elk themagebied heeft zijn eigen leuke activiteiten. 

Lees meer over alle zomerse activiteiten

Tivoli's Happy Halloween

Kom tijdens de Halloween-herfstvakantie (13 t/m 21, 27 en 28 oktober) gezellig griezelen. Het park is tijdens deze dagen omgetoverd in Halloweensfeer en dagelijks kun je genieten van de Halloween show en pompoen snijden.