Shows & evenementen seizoen 2018 

Amusementspark Tivoli bestaat dit jaar maar liefst 60 jaar en viert feest met jong en oud! Laat je verrassen door alle supercoole attracties, speeltoestellen en activiteiten en het hele seizoen zal bol staan van shows, evenementen en verrassingen! Natuurlijk zijn Tiffi & Toffi iedere dag in het park. Misschien ontmoet jij ze wel.

Shows

Hoera, Tivoli 60 jaar!

Wow, Tivoli bestaat dit jaar maar liefst 60 jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden! In de dagelijks feestshow zal er een speciale verrassing onthuld worden...

Filmster Academie

Tijdens de Filmster Academie help je Tiffi een film te maken. De Filmster Academie is dagelijks in het park te zien (behalve tijdens Tivoli's Happy Halloween)
 

Superheld Academie

Word een echte superheld! Tijdens de Superheld Academie ga je als superheld mee op avontuur. De Superheld Academie is dagelijks in het park te zien. 
 

 

Evenementen

Tiffi & Toffi's Verjaardag

Op zaterdag 9 juni is het groot feest, want dan vieren Tiffi & Toffi hun verjaardag met heel veel leuke activiteiten en verrassingen. Jij komt toch ook een feestje vieren?

Zomercarnaval

Van 23 juli t/m 12 augustus is het Zomercarnaval in Tivoli! Geniet van tropische sferen in het park, kom verkleed en loop o.a. mee in de swingende Zomerparade.

Lees meer over alle zomerse activiteiten

Happy Halloween

Kom tijdens de herfstvakantie (13 t/m 21, 27 en 28 oktober) gezellig griezelen. Het park is omgetoverd in Halloweensfeer en je kunt genieten van diverse Halloween activiteiten.

Lees meer over Happy Halloween


 

Verrassing!

Regelmatig zijn er leuke activiteiten als extra verrassing in het park te vinden zoals schminken, disco en bingo.