Halloween in Park Tivoli

Kom tijdens Happy Halloween van 17 t/m 25 oktober 2020 gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli.

Het pretpark is tijdens deze dagen omgetoverd in Halloweensfeer en dagelijks kun je genieten van Toffi's Show en Freeks Griezelshow. Ook kun je in het park (tegen betaling) terecht voor Heksenveertjes (hair feathers), 'griezelige' glitter tattoos en schmink. Verder is er regelmatig griezelig straatentertainment verspreid over het park. Uiteraard wordt ook in het entertainment rekening gehouden met de corona maatregelen.

Aangepast programma op 19 en 20 oktober
Op 19 en 20 oktober is er geen Freeks Griezelshow.

* Het entertainment programma is onder voorbehoud van wijzigingen door weersomstandigheden of aanpassingen in de corona maatregelen.


Freeks Griezelshow

Tijdens Freeks Griezelshow kun je meedansen op de meeste gruwelijke hits en daarnaast zijn er diverse spelrondes waarmee je griezelig leuke prijzen kunt winnen.

Freeks Griezelshow zal plaatsvinden in de speciaal hiervoor ingerichte 4D bios. In verband met de beperkte capaciteit zal hiervoor wel gereserveerd moeten worden. Dit kan op de dag zelf in het park.

Let op: op 19 en 20 oktober is er geen Freeks Griezelshow.


Maak jezelf griezelig mooi

Tijdens Happy Halloween kun jij jezelf griezelig mooi maken (tegen betaling). Versier je haar met Heksenveertjes (hair feathers). In diverse kleurtjes, met of zonder grizzly print. Ook zijn er 'griezelige' glitter tattoos zoals heksen, spoken, doodskoppen en nog veel meer engs. Wil jij er helemaal griezelig uitzien? Laat je dan als een echte griezel schminken.


Toffi's Show

Toffi wil z'n zusje Tiffi met een mooie taart verrassen. In 'Bakkerij Tivoli' maken ze er echter een potje van. Zal het lukken de taart op tijd klaar te krijgen? 

De show van Toffi zal plaatsvinden in de speciaal hiervoor ingerichte Showtent. In verband met de beperkte capaciteit zal hiervoor wel gereserveerd moeten worden. Dit kan op de dag zelf in het park.


Meet & Greet

Tiffi & Toffi zijn ook tijdens Halloween regelmatig in het park te vinden en je kunt tijdens een Meet & Greet zelfs 1 op 1 met ze op de foto! Uiteraard op gepaste afstand 😉


Openingstijden

Amusementspark Tivoli is in de herfstvakantie van 17 t/m 25 oktober 2020 dagelijks geopend van 10.00 tot 13.00 uur en van 13.30 tot 17.30 uur. De toegang is alleen geldig voor het gekozen dagdeel. Tussen 13.00 en 13.30 uur zijn zowel pretpark als horeca gesloten in verband met de hygiënemaatregelen. 

Bekijk HIER alvast alle nieuwe maatregelen, richtlijnen en belangrijke informatie om je bezoek veilig te laten verlopen.