Halloween in Park Tivoli

Kom tijdens Happy Halloween op 17 en 18 oktober 2020 gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli.

Het pretpark is tijdens deze dagen omgetoverd in Halloweensfeer en dagelijks kun je genieten van Toffi's Show. Ook kun je in het park (tegen betaling) terecht voor Heksenveertjes (hair feathers) en 'griezelige' glitter tattoos. Verder is er regelmatig griezelig straatentertainment verspreid over het park. Uiteraard wordt ook in het entertainment rekening gehouden met de corona maatregelen.

* Het entertainment programma is onder voorbehoud van wijzigingen door weersomstandigheden of aanpassingen in de corona maatregelen.


Toffi's Show

Toffi wil z'n zusje Tiffi met een mooie taart verrassen. In 'Bakkerij Tivoli' maken ze er echter een potje van. Zal het lukken de taart op tijd klaar te krijgen? 

De show van Toffi zal plaatsvinden in de speciaal hiervoor ingerichte Showtent. In verband met de beperkte capaciteit zal hiervoor wel gereserveerd moeten worden. Dit kan op de dag zelf in het park.


Maak jezelf griezelig mooi

Tijdens Happy Halloween kun jij jezelf griezelig mooi maken (tegen betaling). Versier je haar met Heksenveertjes (hair feathers). In diverse kleurtjes, met of zonder grizzly print. Ook zijn er 'griezelige' glitter tattoos zoals heksen, spoken, doodskoppen en nog veel meer engs.


Meet & Greet

Tiffi & Toffi zijn ook tijdens Halloween regelmatig in het park te vinden en je kunt tijdens een Meet & Greet zelfs 1 op 1 met ze op de foto! Uiteraard op gepaste afstand 😉


Openingstijden

Amusementspark Tivoli is nog op 17 en 18 oktober 2020 geopend van 10.00 tot 13.00 uur en van 13.30 tot 17.30 uur. Reserveren is verplicht. De toegang is alleen geldig voor het gekozen dagdeel. Tussen 13.00 en 13.30 uur zijn zowel pretpark als horeca gesloten in verband met de hygiënemaatregelen. 

Bekijk HIER alvast alle maatregelen, richtlijnen en belangrijke informatie om je bezoek veilig te laten verlopen.