Kinderattracties

Choco Kopjes

Kom ook draaien, zwaaien en gillen in de Choco Kopjes. De kopjes staan op het achterterrein en hier is voldoende zitgelegenheid voor ouders zodat zij eenvoudig een oogje in het zeil kunnen houden. Maar het is natuurlijk nog leuker om samen met je kind deze nieuwe attractie te ontdekken! Lengterestrictie: minimaal 80 cm, tussen 80 en 90 …

Choco Kopjes Lees meer »

Graafmachine

Gooi er een euro in en verplaats zand van het eind tot het begin (€ 1,00)

Ezeltje strekje

Ezeltje Strekje

He, waar ken ik de ezel van… Ja ja, Park Tivoli en de Efteling hebben exclusief het ezeltje strekje. Deze ezel poept gouden munten uit als je er wat centjes in doet (€ 0,50)

Zweefmolen

Ga zitten in een van de stoeltjes, zit de sluiting vast…oké…daar gaan we met de voetjes van de vloer zweven we rond. Lengterestrictie: minimaal 95 cm en maximaal 140 cm.

Western Express

Oh kijk, daar komt de Western Express! Even wachten… ja, stap maar in. Wil je ook een keer machinist zijn, dat kan in de Western Express. Zodra de passagiers ingestapt zijn geeft de machinist een seintje… en daar gaan we! Lengterestrictie: tot 95 cm alleen onder begeleiding van een volwassene. Daarboven vrij toegang.

Trampolines

Wie kan er het hoogst springen? Er staan meerdere trampolines naast elkaar, dus doe een wedstrijdje of spring als een acrobaat. Lengterestrictie: minimaal 80 cm.

Toffi’s Bouwplaats

Speel jij net als Toffi ook zo graag met houten planken? Bouw dan je eigen hut in Toffi’s Bouwplaats! Steek je handen uit de mouwen en ga zelf ook lekker bouwen. Lengterestrictie: geen.

Tiffi en Toffi’s Rijschool

Weet jij alles van het verkeer? Trap het gaspedaal in en laat zien hoe goed jij kunt rijden. Wie weet haal jij je rijbewijs wel! Lengterestrictie: minimaal 85 cm, tussen 85 en 95 cm alleen onder begeleiding van een volwassene. Daarboven vrij toegang.

Spring-Speelparadijs

Achter de binnenspeeltuin is een speelplek voor de wat stoerdere kids, het Spring- en speelparadijs. Hier vind je een vierpersoonswip, vogelnest schommel en duikelrek. Ook staan hier picknickbanken om lekker te relaxen. Lengterestrictie: geen.

Sona Boog

De Sona Boog is een interactief geluidsspeeltoestel voor jong en oud. Je wordt uitgedaagd om actief te bewegen en te dansen onder de boog. Lengterestrictie: geen.