Overdekt

Harm’s Kippenfarm

In de attractie ‘Harm’s kippenfarm’ bezoek je in de kleurrijke trein de stal van onze gevleugelde vriendjes ‘Familie Kakeldoe’, waar zij een spetterende show geven voor jong en oud! Lengterestrictie: tot 100 cm alleen onder begeleiding van een volwassene. Daarboven vrij toegang.

Harm’s Kippenfarm Meer lezen »

Draaimolen

Wil je ook een keer in een oldtimer zitten? Nou, deze draaimolen heeft verschillende oldtimers staan. Stap in en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee. Lengterestrictie: tot 90 cm alleen onder begeleiding van een volwassene. Daarboven vrij toegang.

Draaimolen Meer lezen »

Botsauto’s

Wat is nou leuker dan lekker tegen elkaar aanbotsen met de botsauto’s. Deze botsauto’s zijn voorzien van veiligheidsgordels en geschikt voor alle leeftijden, mits jonge kinderen wel begeleid worden. Lengterestrictie: minimaal 100 cm, tussen 100 en 130 cm alleen onder begeleiding van een volwassene.

Botsauto’s Meer lezen »

Binnenspeeltuin voor kinderen

Binnenspeeltuin

Kom lekker spelen in onze binnenspeeltuin met klim- en klautertoestellen, ballenbakken, glijbanen, touwbruggen en playstations! Regent het? In de binnenspeeltuin is het altijd droog. Is het erg warm? In de binnenspeeltuin kun je heerlijk afkoelen, want we hebben airco! Lengterestrictie: geen.

Binnenspeeltuin Meer lezen »