Overdekt

Reuze blokken

Bouw je eigen kasteel, fort, huis of toren. Met de stoere reuze blokken maak je zelf de mooiste en grootste creaties. Lengterestrictie: geen.

Spookhuis ‘Het Griezelbos’

Kom in het karretje zitten met of zonder je ouders en waan je in een donker bos met wilde beesten. Dit griezelbos is geschikt voor jonge kinderen. Lengterestrictie: minimaal 75 cm, tussen 75 en 95 cm alleen onder begeleiding van een volwassene. Daarboven vrij toegang.

Harm’s Kippenfarm

In de attractie ‘Harm’s kippenfarm’ bezoek je in de kleurrijke trein de stal van onze gevleugelde vriendjes ‘Familie Kakeldoe’, waar zij een spetterende show geven voor jong en oud! Lengterestrictie: tot 100 cm alleen onder begeleiding van een volwassene. Daarboven vrij toegang.

Harm’s Beestenbende

In Harm’s Beestenbende kunnen de allerkleinsten een rondje rijden op één van de dierenvriendjes van Harm. Deze attractie werkt op muntinworp: € 1,00 per rit. Lengterestrictie: minimaal 3 en maximaal 8 jaar.

Draaimolen

Wil je ook een keer in een oldtimer zitten? Nou, deze draaimolen heeft verschillende oldtimers staan. Stap in en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee. Lengterestrictie: tot 90 cm alleen onder begeleiding van een volwassene. Daarboven vrij toegang.

Botsauto’s

Wat is nou leuker dan lekker tegen elkaar aanbotsen met de botsauto’s. Deze botsauto’s zijn voorzien van veiligheidsgordels en geschikt voor alle leeftijden, mits jonge kinderen wel begeleid worden. Lengterestrictie: minimaal 100 cm, tussen 100 en 130 cm alleen onder begeleiding van een volwassene.

Binnenspeeltuin voor kinderen

Binnenspeeltuin

Kom lekker spelen in onze binnenspeeltuin met klim- en klautertoestellen, ballenbakken, glijbanen, touwbruggen en playstations! Regent het? In de binnenspeeltuin is het altijd droog. Is het erg warm? In de binnenspeeltuin kun je heerlijk afkoelen, want we hebben airco! Lengterestrictie: geen.