Speeltoestellen

Waterbalspel

Speel de bal met een waterstraal door het labyrint (€ 0,50) Lengterestrictie: geen.

Trampolines

Wie kan er het hoogst springen? Er staan meerdere trampolines naast elkaar, dus doe een wedstrijdje of spring als een acrobaat. Lengterestrictie: minimaal 80 cm.

Toffi’s Bouwplaats

Speel jij net als Toffi ook zo graag met houten planken? Bouw dan je eigen hut in Toffi’s Bouwplaats! Steek je handen uit de mouwen en ga zelf ook lekker bouwen. Lengterestrictie: geen.

Reuze blokken

Bouw je eigen kasteel, fort, huis of toren. Met de stoere reuze blokken maak je zelf de mooiste en grootste creaties. Lengterestrictie: geen.

Spring-Speelparadijs

Achter de binnenspeeltuin is een speelplek voor de wat stoerdere kids, het Spring- en speelparadijs. Hier vind je een vierpersoonswip, vogelnest schommel en duikelrek. Ook staan hier picknickbanken om lekker te relaxen. Lengterestrictie: geen.

Sona Boog

De Sona Boog is een interactief geluidsspeeltoestel voor jong en oud. Je wordt uitgedaagd om actief te bewegen en te dansen onder de boog. Lengterestrictie: geen.

Midgetgolfbaan

Onze midgetgolfbaan is onderdeel van het park en alle bezoekers mogen GRATIS een potje golfen. De baan is geschikt voor jong en oud. Sla jij ook een hole in one? De midgetgolfbaan is onderdeel van het park en niet los te bezoeken. Midgetgolfballen haal je voor 1 euro borg bij de kassa / winkel, wanneer …

Midgetgolfbaan Lees meer »

Mega Slide

Op de Mega Slide kun je lekker klimmen en klauteren en daarna weer heerlijk naar beneden roetsjen.  Lengterestrictie: minimaal 6 jaar. Op de Mega Slide kun je lekker klimmen en klauteren en daarna weer heerlijk naar beneden roetsjen.  In de zomervakantie wordt er bij warm weer* een zwembadje aan de Mega Slide vastgemaakt om lekker …

Mega Slide Lees meer »

Harm’s Beestenbende

In Harm’s Beestenbende kunnen de allerkleinsten een rondje rijden op één van de dierenvriendjes van Harm. Deze attractie werkt op muntinworp: € 1,00 per rit. Lengterestrictie: minimaal 3 en maximaal 8 jaar.

De Zandfabriek

De Zandfabriek is een kleine ‘fabriek’ bezaait met talrijke werkplaatsen om dingen aan te raken en te creëeren. Beleef veel plezier aan het pakken van zand, overgieten, platmaken, vullen van vormpjes en transporteer het, al naar gelang je wens en fantasie. De Zandfabriek is een educatieve benadering van activiteiten en helpt mee aan de ontwikkeling …

De Zandfabriek Lees meer »