Speeltoestellen

Waterbalspel

Speel de bal met een waterstraal door het labyrint (€ 0,50) Lengterestrictie: geen.

Trampolines

Wie kan er het hoogst springen? Er staan meerdere trampolines naast elkaar, dus doe een wedstrijdje of spring als een acrobaat. Lengterestrictie: minimaal 80 cm.

Toffi’s Bouwplaats

Speel jij net als Toffi ook zo graag met houten planken? Bouw dan je eigen hut in Toffi’s Bouwplaats! Steek je handen uit de mouwen en ga zelf ook lekker bouwen. Lengterestrictie: geen.

Reuze blokken

Bouw je eigen kasteel, fort, huis of toren. Met de stoere reuze blokken maak je zelf de mooiste en grootste creaties. Lengterestrictie: geen.

Spring-Speelparadijs

Achter de binnenspeeltuin is een speelplek voor de wat stoerdere kids, het Spring- en speelparadijs. Hier vind je een grote Air trampoline, vierpersoonswip, vogelnest schommel en duikelrek. Ook staan hier picknickbanken om lekker te relaxen. Lengterestrictie: geen.

Spettereiland

Vind jij de Mega Slide nog iets té mega voor je? Voor de allerkleinsten is er het nieuwe Spettereiland om lekker te kunnen afkoelen. Tip: neem je zwemkleding en een handdoek mee. Het Spettereiland wordt (indien het weer het toelaat) in juni opgezet. Amusementspark Tivoli kan besluiten het Spettereiland niet op te zetten of af …

Spettereiland Lees meer »

Sona Boog

De Sona Boog is een interactief geluidsspeeltoestel voor jong en oud. Je wordt uitgedaagd om actief te bewegen en te dansen onder de boog. Lengterestrictie: geen.

Midgetgolfbaan

Onze midgetgolfbaan is onderdeel van het park en alle bezoekers mogen GRATIS een potje golfen. De baan is geschikt voor jong en oud. Sla jij ook een hole in one? De midgetgolfbaan is onderdeel van het park en niet los te bezoeken. Midgetgolfballen haal je voor 1 euro borg bij de kassa / winkel, wanneer …

Midgetgolfbaan Lees meer »

Mega Slide

Ben jij klaar voor heel veel waterpret in Park Tivoli? Vanaf onze nieuwe Mega Slide plons je zo het water in! Dat wordt heerlijk afkoelen op warme dagen. Tip: neem je zwemkleding en een handdoek mee. De Mega Slide kan het hele seizoen door gebruikt worden om te klimmen en te klauteren, bij zomers weer …

Mega Slide Lees meer »

Harm’s Beestenbende

In Harm’s Beestenbende kunnen de allerkleinsten een rondje rijden op één van de dierenvriendjes van Harm. Deze attractie werkt op muntinworp: € 1,00 per rit. Lengterestrictie: minimaal 3 en maximaal 8 jaar.