Koop en reserveer je tickets

Vanaf 1 juni gaat Amusementspark Tivoli weer open! Het is vanaf nu mogelijk om online tickets te kopen.

Momenteel is het alleen mogelijk om online tickets voor het pretpark te bestellen.
We hanteren een maximaal aantal bezoekers per dag in verband met de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. Daarom vragen wij ALLE bezoekers (ook abonnementhouders en bezoekers met kortingsbonnen / vrijkaarten) voorafgaand aan hun bezoek een dagdeel te reserveren.

Bekijk HIER alvast alle nieuwe maatregelen, richtlijnen en belangrijke informatie om je bezoek veilig te laten verlopen.


Ik heb een abonnement

Het is voor onze abonnementhouders in verband met de beperkte capaciteit helaas niet meer mogelijk om spontaan langs te komen. Ook abonnementhouders zullen moeten reserveren. Hiervoor is een aparte ticket knop aangemaakt genaamd 'Abonnementhouders'. Je dient de reservering én je abonnementspas mee te nemen naar de kassa van het park. Mocht je geen gebruik meer van je reservering willen maken, geef dit wel door zodat we iemand anders gelukkig kunnen maken met jouw plekje in ons park. 


Ik heb een kortingsbon of vrijkaart

Ben je in het bezit van een kortingsbon of vrijkaart? Neem dan contact op via sales@parktivoli.nl voor een digitale kortingscode. Ben je in het bezit van een actieticket van Jumbo Dagje Uit? Dan hoef je niet te reserveren, maar krijg je direct toegang tot het park op de datum én dagdeel dat op dit actieticket staat vermeld.